Închide meniul

Gigi Becali, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Clubul uriaş care vrea în această iarnă mutarea de milioane

Dan Roșu Publicat: 9 decembrie 2023, 21:33

Reclamă
Gigi Becali, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Clubul uriaş care vrea în această iarnă mutarea de milioane

Gigi Becali, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali e aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Finanţatorul de la FCSB nu se ocupă doar de aducerea de jucători şi ar putea face profit de pe urma plecării lui Joyskim Dawa, pe care a plătit 350.000 de euro, în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olympiacos e echipa care îşi trimite reprezentanţii la derby-ul CFR – FCSB, susţine prosport.ro. Grecii îl vor chiar din această iarnă pe fundaşul cotat la 750.000 de euro, pe care Gigi Becali a refuzat 2.5 milioane în această vară.

Gigi Becali, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor

Ţinând cont că Dawa pare să-şi fi pierdut locul în primul 11 al liderului, Gigi Becali ar putea lua în calcul o despărţire încă din această iarnă. Asta după ce Lixandru – Ngezana a devenit cuplul de fundaşi centrali de la FCSB.

Gigi Becali a cerut chiar şi 4 milioane de euro pentru stopperul camerunez, dar suma poate fi considerată mare în acest moment, după cele 22 de meciuri disputate de african în toate competiţiile.

Gigi Becali, primul transfer al iernii

Phelipe a fost transferat de echipa pregătită de Elias Charalambous în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta urmează să se alăture noilor săi colegi de la data de 1 ianuarie a anului 2024.

Reclamă

Luis Phelipe va avea o clauză de 15 milioane de euro, atunci când va ajunge în lotul celor de la FCSB. De asemenea, acesta a semnat un contract valabil pe 4 ani cu vicecampioana României.

Pe lângă suma de transfer, Poli Iași și-a păstrat și dreptul la 20% dintr-un viitor transfer al brazilianului. Astfel, în cazul în care acesta va pleca pentru suma de 15 milioane de euro de la FCSB, ceea ce este totuși puțin probabil, formația din Copou ar încasa o sumă imensă de pe urma acestei mutări.

Tânărul jucător este s-ar putea integra rapid în lotul pregătit de Elias Charalambous, având în vedere că poate fi utilizat atât în banda stângă, cât și în poziția de număr 10.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, Luis Phelipe este cotat la suma de 350.000 de euro. În cariera sa, atacantul de 22 de ani a mai jucat pentru RB Brasil, Bragantino, RB Slazburg, FC Liefering, Lugano, Atletico-Go, Nautico, Botafogo, Paysandu și Poli Iași.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și