Închide meniul

Gigi Becali are probleme cu transferul „singurului atacant din România”. Rivala din Liga 1 care se pregătește să facă oferta

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2024, 10:07

Gigi Becali are probleme cu transferul „singurului atacant din România. Rivala din Liga 1 care se pregătește să facă oferta

Victor Becali a anunţat când se va retrage Gigi Becali din fotbal

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia

Gigi Becali a anunţat care este principala sa ţintă din vară, dar are probleme cu transferul „singurului atacant din România”. Patronul FCSB-ului îl doreşte pe Louis Munteanu, dar nu va avea o misiune uşoară în încercarea de a-l aduce pe jucătorul de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu impresionează în tricoul Farului, dar la finalul sezonului se va întoarce la Fiorentina. Latifundiarul din Pipera chiar l-a sunat pe Gică Hagi şi i-a propus să îl transfere de la gruparea din Serie A prin intermediul lui. Planul lui Becali are şanse mici de reuşită.

Gigi Becali are probleme cu transferul „singurului atacant din România”

Acţionar minoritar la Farul, Ciprian Marica a afirmat că pregăteşte o ofertă pentru a-l transfera definitiv pe Louis Munteanu. Dacă italienii acceptă, internaţionalul de tineret ar urma să fie păstrat de campioana en-titre. Şefii Farului iau în calcul să facă un efort financiar considerabil.

I se termină contractul cu noi în vară. Chiar vorbeam cu Gică pe tema asta dacă putem face un efort și să-l cumpăram noi pe Louis Munteanu. Nu am vorbit de viitorul lui la altă echipă, noi ne făceam calculul nostru.

Nu știu dacă îl putem scoate la 1 milion de euro. Habar nu am”, a declarat Ciprian Marica pentru prosport.ro.

Reclamă

Luna trecută, Gigi Becali a recunoscut că îl vrea pe Louis Munteanu şi că a gândit un plan pentru a reduce preţul de transfer. Avea nevoie de ajutorul „Regelui”.

L-am sunat acum două săptămâni pe Gică, după meciul Farului cu Craiova, când a avut el multe ocazii. Dar nu mi-a răspuns. O să vorbesc cu Gică. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică. Că ăla e al lui, chiar dacă ține de Fiorentina. E al lui Gică, el l-a făcut. Nu pot să negociez fără aprobarea lui Gică. Așa e moral, așa e etica prieteniei. Sunt legi nescrise.

Mie îmi place de Louis, dar trebuie să vorbesc cu Gică. Trebuie ca el să-mi dea voie să vorbesc cu Fiorentina. Eu voiam să fac așa, să-i spun lui Hagi: «Să-l iei tu și să dau eu banii. Tu să-l iei și să mi-l dai mie împrumut. Dacă negociez eu, Fiorentina cere mulți bani. Dacă îl vrei tu, Fiorentina nu cere mult». Farului i-ar cere un milion, iar mie vreo două milioane. Nu mi-a răspuns Hagi, dar mai vedem. O să-l iau pe Munteanu, dacă vrea Gică. Așa e. Știi ce îmi convine cel mai mult la Munteanu? Că e tânăr. E singurul atacant din România”, spunea Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu a fost transferat de Fiorentina de la Farul în 2020, pentru 1.7 milioane de euro. În acest sezon, tânărul atacant a marcat 5 goluri şi a oferit 3 pase decisive. În prezent, cota de piaţă a lui Munteanu a ajuns la 1.5 milioane de euro.

Louis Munteanu este şi jucătorul care a decis i-a adus titlul Farului, chiar în meciul cu FCSB, din penultima etapă a play-off-ului. El a marcat golul de 3-2 în acea partidă nebună de la Ovidiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și