Închide meniul

Verdictul primit de Octavian Popescu, după ce s-a accidentat la naţionala de tineret! Măsura de urgenţă luată în calcul de FCSB

Alex Masgras Publicat: 19 noiembrie 2023, 16:32

Reclamă
Verdictul primit de Octavian Popescu, după ce s-a accidentat la naţionala de tineret! Măsura de urgenţă luată în calcul de FCSB

Verdictul primit de Octavian Popescu, după ce s-a accidentat la naţionala de tineret

Octavian Popescu, în timpul unui meci al naţionalei de tineret / Profimedia

S-a aflat verdictul primit de Octavian Popescu, după ce s-a accidentat la naţionala de tineret! Jucătorul celor de la FCSB nu a evoluat în meciul cu Albania şi a părăsit cantonamentul înaintea duelului cu Elveţia, programat marţi. Acum, el a primit şi un verdict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, tânărul de 20 de ani are o leziune musculară de gradul 2 la muşchiul aductor al piciorului stâng. O astfel de accidentare necesită trei săptămâni de repaus, dar FCSB ia în calcul o măsură de urgenţă, pentru a îl recupera mai repede pe Octavian Popescu.

Verdictul primit de Octavian Popescu, după ce s-a accidentat la naţionala de tineret!

Octavian Popescu nu a jucat în victoria naţionalei de tineret a României cu Albania U21, scor 5-0, din preliminariile EURO U21 2023. Jucătorul celor de la FCSB a acuzat dureri musculare, iar în urma investigaţiilor medicale, a fost diagnosticat cu leziune musculară de gradul 2 la muşchiul aductor al piciorului stâng, potrivit gsp.ro. El va rata şi meciul cu Elveţia U21 de marţi, după ce a părăsit deja cantonamentul naţionalei de tineret.

În mod normal, pentru Octavian Popescu urmează o pauză de trei săptămâni după o astfel de accidentare. El ar rata următoarele meciuri cu Dinamo, Oţelul şi FCU Craiova, în timp ce partida cu CFR Cluj ar fi şi ea sub semnul întrebării. Cu toate acestea, FCSB încearcă să îl recupereze mai repede. Sursa menţionată mai sus scrie că formaţia roş-albastră ia în calcul să apele la Marijana Kovacevic.

Recent, sârboaica l-a tratat şi pe Florinel Coman, după ce acesta s-a accidentat în meciul cu FC Voluntari, de la finalul lunii octombrie. După tratamentul din Serbia, Florinel Coman a revenit pe teren în timp record.

Reclamă

Cine este „vraciul” Marijana Kovacevic?

Și alte nume importante din sportul mondial, precum Frank Lampard, Luka Modric sau Novak Djokovic, i-au trecut pragul acesteia.

Marijana Kovacevic a dezvăluit ce studii are, aceasta subliniind faptul că nu este medic. „Vraciul” susține că tratează traumatisme, rupturi sau hematoane, și are capacitatea de a vindeca un sportiv în câteva ore, deși diagnosticul inițial al acestuia era unul mult mai dur.

Marijana a mai declarat că a studiat și fizica nucleară, și a dezvăluit ce se întâmplă atunci când un jucător calcă pragul clinicii sale din Belgrad.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce afecțiuni tratez? Toate traumatismele de țesut muscular la un fotbalist profesionist, rupturi parțiale, rupturi, distensii, hematoame, țesut cicatricial vechi și nou în mușchi.

Ca tehnician pentru fizică nucleară, am intrat și am absolvit Facultatea de Farmacie din Belgrad. Deși mulți consideră că după aceea ești doar un farmacist obișnuit sau vânzător de medicamente, cu ceea ce am realizat ulterior pot nega toate prejudecățile referitoare la farmacie.

Când jucătorul sosește, se efectuează o scanare inițială și se determină amploarea accidentării. Terapiile sunt atât de puternice încât o oră de terapie înlocuiește o săptămână de tratament cu orice altă metodă din lume. Așa că, dacă se spune că trebuie să se odihnească o lună, îi voi rezolva problema în patru ore”, a declarat Marijana Kovacevic, într-un interviu pentru presa din Serbia, citată de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și