Închide meniul

Gigi Becali, atac devastator la tatăl lui Răzvan Burleanu: „Nu am evadat de la puşcărie şi am furat bicicleta”!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iulie 2023, 21:05

Reclamă
Gigi Becali, atac devastator la tatăl lui Răzvan Burleanu: Nu am evadat de la puşcărie şi am furat bicicleta”!

Gigi Becali, atac devastator la tatăl lui Răzvan Burleanu

Gigi Becali şi Răzvan Burleanu / colaj Profimedia Images

Gigi Becali a lansat un atac devastator la tatăl lui Răzvan Burleanu. Patronul FCSB a făcut referire la un episod presupus controversat din trecutul lui Gheorghe Burleanu, fost jucător în prima ligă de fotbal din România, la FCM Bacău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un moment dat, a circulat pe internet un zvon că Gheorghe Burleanu ar fi sustras în tinereţe o bicicletă. Nici Răzvan Burleanu, nici Gheorghe Burleanu nu au oferit vreodată o reacţie legată de acel zvon care a apărut.

Gigi Becali, atac devastator la tatăl lui Răzvan Burleanu

Gigi Becali nu îl iartă pe Răzvan Burleanu! Patronul FCSB s-a dezlănţuit sâmbătă seară la adresa lui Răzvan Burleanu. Milionarul nu s-a mulţumit să îl atace pe preşedintele FRF şi s-a legat şi de tatăl acestuia, fostul fotbalist Gheorghe Burleanu.

Eu zic că am făcut câteva eforturi. Să dai câte 200.000… nu pot să vă zic. Dacă aş fi sigur că aş intra în Conference League, aş plăti câte 2-3 milioane. Vali m-a sunat că luni trebuie 600.000 de euro. Deja încep să fac palpitaţii. Pentru salarii. După vine plata la jucători, 6-700.000 de euro pentru jucătorul din Africa. Trebuie acum vreo 2 milioane.

Reguli, băi nebunule (n.r.: către Răzvan Burleanu). Două milioane, sunt de euro! Tu, nebunule (n.r., către Răzvan Burleanu) ai avut două milioane de euro în mână? Ai avut la Federaţie?

Reclamă

Dacă nu aveam noţiunea banului ajungeam la fel ca mulţi oameni de afaceri şi intram în depresie. Eu am avut mulţi bani, nu am fost zgârcit niciodată, dar am ştiut valoarea banului. Acum stai să vedem, e posibil ca locul 2 să fi fost mai bun decât locul 1. Dacă se califică FCSB şi CFR şi Farul nu se califică, înseamnă că e bine aşa.

Am adus în ţara românească 200 de milioane de euro, tu (n.r.: Răzvan Burleanu) nu ai adus nici 200 de milioane de lei. Riscul meu! Am băgat în banca din România şi am dat, la jucători, aproape 100 de milioane de euro taxe şi impozite. Tu îi spui unuia să se ducă cu jucăriile? Du-te, bă. Sunt jucăriile mele muncite. Am evadat de la puşcărie şi am furat bicicleta?

Să audă el, nu am evadat de la puşcărie şi am furat bicicleta. Eu nu ştiu, nu ştiu eu, domnule. Nu ştiu eu! Ne distrăm atunci. Dacă vine un copil şi e atât de obraznic şi schimbă regulile cum vrea el. Îi dă putere securitatea şi face ce vrea cu fotbalul românesc. Să facem plângeri de abuz în serviciu, să se facă nişte anchete. Sunt nişte mizerii pe care le fac ei acolo. Niciunul din Generaţia de Aur nu calcă la Federaţie şi comandă tot Stoichiţă.

Reclamă 4 / 0/3

Domnul să mă ierte dacă am jignit pe cineva. Să mă ierte Domnul că am vorbit şi de biciclete”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Răzvan Burleanu, discurs dur la adresa lui Gigi Becali

Gigi Becali a avut, recent, o iniţiativă de scoatere a regulii U21. Iniţiativa a picat la vot, iar Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa cluburilor care nu i-au votat propunerea. Gigi Becali i-a numit „sclavi”, printre alţii, pe patronul Rapidului, Dan Şucu, şi pe Florentin Pandele, primarul Voluntariului, care este nimeni altul decât finul patronului FCSB.

Nu trebuie să îl considerați emblematic (n.r.: pe Gigi Becali) pentru ceea ce înseamnă fotbalul românesc astăzi, în prezent sau în viitor. Dacă tot vorbim de domnul Becali, de foarte multă vreme nu mai este un partener instituțional ca persoană fizică pentru noi, ca Federație, sau pentru cele mai multe cluburi.

Într-o societate normală, un om care prejudiciază statul și care nu învață din greșelile sale, cu siguranță este un om pierdut. Și pentru lumea asta, dar și pentru lumea cealaltă, în care crede domnul Becali. Domnul Becali a ratat oportunitatea să tacă. A ratat oportunitatea de a transforma propriul club în cel mai important din regiunea noastră.

Ar fi avut potențialul să rivalizeze cu Steaua Roșie sau cu Dinamo Zagreb. Ar fi putut să aibă venituri de 4-5 ori mai mari. Sunt sigur că ar fi avut alt viitor cu un altfel de management. Pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai convins că societatea noastră se va transforma când oameni cu profil de infractori nu vor mai fi în prim-plan”, a fost discursul dur al lui Răzvan Burleanu la adresa lui Gigi Becali.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și