Închide meniul

Gigi Becali, atac la adresa FRF: „Votează oameni de nimic pe banii altora! De unde nebuniile astea?”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 aprilie 2023, 12:10

Reclamă
Gigi Becali, atac la adresa FRF: Votează oameni de nimic pe banii altora! De unde nebuniile astea?”

Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu, dialog aprins după Rapid - FCSB 1-0

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un atac la adresa FRF. Patronul celor de la FCSB este nemulțumit de o parte dintre regulamentele competiționale adoptate de forul condus de Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu este de acord cu faptul că echipa clasată pe locul 3 în play-off trebuie să joace un meci de baraj, în manșă unică, cu învingătoarea dintre primul și al doilea loc din play-out, pentru a obține ultimul loc de cupă europeană.

Gigi Becali, atac la adresa FRF

Totodată, latifundiarul din Pipera s-a declarat indignat de regula privind antrenorii care nu dețin licență.

„Nu mă comandă Burleanu niciodată pe banii mei. Dar să zică Burleanu că face așa și că face așa și că face așa și cu regulamentul că așa vrea el? Adică eu sunt pe locul 3, dar tu îmi comanzi mie să joc baraj cu locul 7! Și să joc un singur meci. Mă, tu ești nebun?

Cine a votat? Eu, niciodată nu am votat în viața mea. Burleanu a zis și ceilalți, drepți! Așa s-a votat. Eu nu am ce face că sunt într-o asociație în care votează oameni de nimic pe banii altora. Auzi, ca să fie atractiv. Păi, tu ești atractiv pe banii mei? Auzi, locul 3 cu locul 7. Păi fă tu, pe banii tăi. Ești nebun la cap?

Reclamă

Sau că echipele din play-off să joace în deplasare, auzi! Păi dacă sunt mai valoros, mă plimb sute de kilometri? Dacă sunt mai valoros, mă odihnesc. Unde ai mai pomenit tu ca locul 7 sau 8 să fie în cupele europene, ca să fie ciuca bătăilor?

Și am muncit, Becali a muncit, e pe locul 3, Rotaru, Varga, sau Hagi, au muncit să bage bani. Stupiditatea știi care e? Că vine unul care ia salariu de sute de mii pe an și comandă altuia care dă milioane pe an, asta e stupiditatea”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali: „De unde nebuniile astea?”

„De aia spun că eu nu intru în nebunia lumii. Păi da, suntem în Săptămâna Mare. Păi am respectat regulile, nu? Că nu am ce face. Asta e nebunia lumii.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot ei să îmi comande mie, nu au cum să demonstreze niciodată că e sau nu e antrenor! Au inventat ei să suspende antrenorul! De unde găsești tâmpenii din astea? De unde nebuniile astea? Nu au cum.

Dacă e să fac ca ei aici, mă las de fotbal și gata. Păi vine cineva și îmi comandă mie pe banii mei?”, a mai spus Gigi Becali.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte obținute.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Dan Alexa, predicție sumbră pentru FCSB

Dan Alexa susține că, în opinia sa, CFR Cluj și Farul Constanța sunt marile favorite să ridice trofeul de campioană, la finalul actualului sezon. Acesta mai spune că FCSB nu va ține pasul, până la finalul campionatului, deși are cei mai talentați jucători din Liga 1.

„(n.r. Pe cine vezi favorită la titlu?) CFR Cluj și Farul. Surprinzător pentru mine Farul. Adică la începutul campionatului nu credeam. CFR Cluj pare că a scăzut puțin, au o turație mai mică decât anii precedenți. Au început să fie învinși de două, trei ori. Ceea ce nu se întâmpla niciodată cu Dan Petrescu.

Ar mai fi FCSB, cu problemele ei de an de an și cred că până la urmă vor claca. Nu vor ține pasul până la final.

Reclamă

Gigi Becali este unul dintre patronii de lungă durată ai fotbalului românesc, a investit foarte mulți bani. Cei mai talentați fotbaliști la Steaua (n.r. FCSB) au fost, dar niciodată nu au ajuns să joace la potențialul lor, decât foarte puțin, la cât pot jucătorii aceia… Și cred că unul din factorii cei mai importanți este că ei simt că antrenorul nu are autoritatea pe care ar trebui să o aibă în vesitar.

Am fost fotbalist. Jucătorul își găsește alibi imediat. Dacă simte că antrenorul nu e antrenor și nu e mână forte, își găsește el un alibi și tot timpul crede că nu are evoluții bune pentru că e schimbat de patron și că antrenorul a greșit. Înțelegi? Își pierde din autoritate și nu vor fi motivați 100%”, a spus Dan Alexa, pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și