Închide meniul

Gigi Becali, atac neaşteptat asupra lui Anghel Iordănescu: „Degeaba pupă el icoanele”

Dan Roșu Publicat: 14 noiembrie 2023, 8:52

Reclamă
Gigi Becali, atac neaşteptat asupra lui Anghel Iordănescu: „Degeaba pupă el icoanele

Gigi Becali, atac neaşteptat asupra lui Anghel Iordănescu

Gigi Becali şi Anghel Iordănescu - Hepta

Gigi Becali a avut un atac neaşteptat asupra lui Anghel Iordănescu, înaintea meciurilor României cu Israel şi Elveţia, care ne pot duce la EURO 2024. România – Elveţia e pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că Tata Puiu nu pune şi suflet atunci când pupă icoanele, pentru ca fiul său să calificare România la primul turneu final după 8 ani. Ultimul care ne-a dus la un European a fost chiar Anghel Iordănescu. Acum, tricolorii sunt pe primul loc în Grupa I şi vor ajunge la EURO cu o victorie în meciul cu Israel.

Gigi Becali, atac neaşteptat asupra lui Anghel Iordănescu

„Cu Tănase țin legătura. Și azi m-a sunat! E la echipa națională, încă un motiv în plus să țin cu ea. Eu vreau să ne calificăm de pe primul loc. Da, de ce nu? N-a făcut Dumnezeu până acum?

Mai face mama lui Edi două-trei rugăciuni și iar câștigă Edi. Degeaba pupă el icoanele (n.n. Anghel Iordănescu) Trebuie să le pupi și cu inima, nu doar cu gura”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Înţelegerea secretă dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu

Înţelegerea secretă dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu a fost dezvăluită chiar de patronul de la FCSB. Gigi Becali a spus că i-a promis lui Edi Iordănescu că nu va mai spune nimic despre naţionala României.

Reclamă

Mai mult, Becali s-a răzgândit şi a spus că acum vrea ca naţionala României să se califice la EURO. După meciul cu Belarus şi Andorra, Becali a spus că nu vrea ca România să se califice la Campionatul European din Germania, după ce Darius Olaru a fost lăsat în tribună de selecţioner.

„Eu cred că da, cred că ne calificăm și de pe locul 1. Așa ar trebui! Nici nu m-am interesat, nu mă mai interesează de echipa națională. Vreau să se califice echipa națională, pentru că acolo e Olaru și Coman și nu vreau să fiu împotriva copiilor mei. Nu mă mai interesează.

Mă bucur pentru Coman și Olaru, atât! Mă uit la EURO, dar nu e mare bucurie acum, nu mă interesează! Da, m-am considerat nedreptățit, așa e! Nu mai vreau să zic, că i-am promis lui Edi că nu mai zic, iar acum spun că vreau să ne calificăm, sunt pentru calificare. Atât! Altceva nu mă întrebați de națională.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a zis Edi, și-a dat Edi cuvântul că nu greșește intenționat, că a greșit, că a greșit. M-a sunat, iar eu respect că a făcut pasul ăsta. Atunci vreau să ne calificăm, dar nu sunt atât de disperat, nu sunt atât de interesat”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și