Închide meniul

Gigi Becali, avertisment pentru Neluţu Varga înaintea derby-ului FCSB – CFR Cluj, din Ghencea: „Nu mai poate!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2023, 8:26

Reclamă
Gigi Becali, avertisment pentru Neluţu Varga înaintea derby-ului FCSB – CFR Cluj, din Ghencea: „Nu mai poate!

Gigi Becali, avertisment pentru Neluţu Varga înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a lansat un avertisment pentru Neluţu Varga înaintea derby-ului FCSB – CFR Cluj, care se va disputa pe stadionul din Ghencea. Confruntarea din etapa a 4-a a Ligii 1 va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor l-a anunţat pe rivalul său din Gruia să îşi ia gândul la victorie. „Nimeni de pe tot globul ăsta nu mai poate să ne bată!”, a fost reacţie triumfătoare a latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali, avertisment pentru Neluţu Varga înaintea derby-ului FCSB – CFR Cluj

Becali a remarcat un titular din echipa CFR-ului. L-a lăudat pe Ermal Krasniqi înaintea meciului direct. Atacantul din Kosovo poate pleca în această vară de la CFR Cluj pentru 3 milioane de euro.

Mi-a plăcut CFR Cluj. Credeam în Craiova, dar amândouă echipele sunt. Și Craiova mi-a plăcut cât are benzină, are jucători tehnici, valoroși. Și CFR, nu mă așteptam. Îmi place mult Krasniqi.

El (n.r. – Neluțu Varga), săracul, vrea să vândă, dar nu mai are piață, n-are etichetă, n-are marcă. Pui Neluțu, pui Becali, păi ce facem? Să vedem, pune eticheta Becali și pune eticheta Neluțu.

Reclamă

Niciodată în viața lor nu poate să ne bată. Nu mai poate să ne bată nimeni. Un egal poți să mai zici, dar ca să spui că poate cineva să ne bată pe noi, nu mai poate. Nimeni, nimeni, nimeni de pe tot globul ăsta„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

FCSB şi CFR Cluj se vor lupta pentru primul loc din Liga 1. Roş-albaştrii au maximum de puncte şi sunt urmaţi de echipa lui Mandorlini, care are 2 victorii şi o remiză. Până la derby-ul din etapa a 4-a, granzii României au de disputat meciurile din Conference League.

FCSB se va duela cu CSKA 1948 Sofia şi are avantajul rezultatului din Bulgaria, scor 1-0. CFR Cluj va avea o misiune mult mai dificil[ cu Demirspor. A fost 1-1 în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări

FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări după ce a devenit oficial că derby-ul de duminică se va disputa acolo.

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Mihai Stoica e impresionat de Damjan Djokovic

Mihai Stoica e impresionat de Damjan Djokovic. Oficialul FCSB a avut doar cuvinte de laudă pentru mijlocaşul de 33 de ani.

Djokovic la Galaţi s-a accidentat, are laba piciorului umflată. S-a antrenat normal, a făcut recuperare, proceduri, s-a antrenat din nou şi s-a elucidat azi un mister. Nu era chiar mister. Înţeleg de ce CFR a câştigat campionatul.

Cu jucători precum el câştigi campionatul. Nouă ne-au lipsit mai mulţi jucători de genul lui. Venirea lui Djokovic e foarte importantă”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și