Închide meniul

Nicolae Dică, calcul îndrăzneţ după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1. Câte puncte speră să obţină roş-albaştrii, pentru a intra în play-off

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2022, 10:55

Nicolae Dică, calcul îndrăzneţ după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1. Câte puncte speră să obţină roş-albaştrii, pentru a intra în play-off

Nicolae Dică, calcul îndrăzneţ după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Nicolae Dică, pe banca lui FCSB / Sportpictures

Nicolae Dică a făcut un calcul îndrăzneţ, după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1. Antrenorul roş-albaştrilor susţine că echipa sa va câştiga punctele necesare pentru a obţine calificarea în play-off, la finalul sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un start modest de sezon. Trupa lui Nicolae Dică se află pe locul 14 în campionat, cu doar opt puncte din nouă meciuri disputate. Singura victorie a roş-albaştrilor a fost într-un meci cu Chindia, ultima clasată.

Nicolae Dică, calcul îndrăzneţ după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Nicolae Dică a făcut un pariu şi a declarat că FCSB se va califica la pas în play-off. Antrenorul grupării roş-albastre a pus în balanţă numărul de puncte necesar echipelor în sezoanele trecute pentru a se califica în primele şase din Liga 1, şi a ajuns la concluzia că FCSB va obţine cu 10 mai multe.

Pentru a-şi îndeplini obiectivul stabilit, Dică declară că echipa sa are nevoie de 12 victorii, din ultimele 21 de meciuri care au mai rămas de disputat.

„Mai avem 21 de etape de jucat, mi-am făcut un calcul. Ca să fim în zona de play-off, trebuie să avem 12 victorii. Până acum s-a intrat cam cu 45 de puncte în play-off, dar cred că anul ăsta se va intra cu mai puțin, pentru că echipele care sperau la play-off au pierdut multe puncte.

Reclamă

Eu îmi doresc mai multe puncte. Eu cred că vom intra cu mai multe puncte. Până acum, echipa de pe primul loc a intrat cu 62-65 de puncte. Eu cred că vom intra cu 55 de puncte”, a declarat Nicolae Dică, la Digi Sport.

„Fac un pariu!”. Mihai Stoica surprinde după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Mihai Stoica a făcut un pariu, în ciuda situaţiei incredibile avută de FCSB în clasamentul Ligii 1. Managerul roş-albaştrilor a declarata că, dacă se va da restart sezonului în acest moment, roş-albaştrii s-ar clasa pe primul loc la finalul sezonului regular.

„Atât am putut. E indiscutabil faptul că jucând în Europa cheltuim energie, concentrare. Cred că ăsta e momentul zero la noi. Fac un pariu, că începând de acum… Să nu contorizăm cele două restanţe.

Reclamă 4 / 0/3

Până la finalul sezonului regulat vom fi pe primul loc dacă ar fi să înceapă campionatul acum. Am făcut transferuri foarte bune şi spun că ne vom prezenta foarte bine după ce terminăm cu Europa”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Ulterior, MM Stoica a venit şi cu lămuriri şi precizat că speră ca FCSB să nu afectată de deciziile arbitrajului video.

„Am lansat un pariu, dar probabil n-am fost suficient explicit. Reformulez.

Din etapa viitoare până la sfârșitul sezonului vom acumula cele mai multe puncte dintre cele 16 grupări înscrise în Superliga. Doar să nu se/ne termine VAR-ul până atunci„, a venit cu lămuriri MM, pe reţelele sociale.

Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali îl sună după meciuri

Nicolae Dică a explicat că a fost contactat în mai multe rânduri de latifundiarul din Pipera după înfrângeri cu scopul de a-l încuraja.

“Dicanio” este conștient că sprijinul lui Becali este limitat și că echipa trebuie să înceapă să livreze rezultate bune și în campionat, pentru a-și asigura postul pe banca FCSB-ului.

„Nu, chiar m-am bucurat că, după jocuri, când sunt supărat, nervos, mă sună și mă încurajează. Sunt lucruri care contează pentru mine și m-am bucurat că m-a încurajat, are încredere că putem să ducem echipa sus în clasament.

Reclamă

Omul îți dă încredere, dar până la un moment dat. Dar e important că staff-ul are încrederea conducerii. Îmi doresc 100% să iau titlu, altfel nu veneam, nu?”, a spus Nicolae Dică, potrivit Digisport.

Recomandări
  • Nicolae Dică, calcule pentru ca FCSB să intre în play-off
  • Finlanda – România e astăzi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și