Închide meniul

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică după calificarea în play-off-ul Conference League: „Nu-mi place jocul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2022, 18:11

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică după calificarea în play-off-ul Conference League: „Nu-mi place jocul!

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali e nemulțumit de jocul prestat de FCSB, chiar dacă echipa antrenată de Nicolae Dică s-a calificat în play-off-ul Conference League. Patronul roș-albaștrilor își dorește ca formația sa să domine posesia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mie nu-mi place jocul. Avem atitudine și avem valoare, dar nu-mi place jocul. Eu vreau relații de joc, mingea să fie la noi.

Gigi Becali, nemulțumit de jocul prestat de FCSB

Nu știu cât de tare a fost echipa asta cu care am jucat noi, dar nu aveau voie să mai atace. Eu așa văd fotbalul. Când am 2-0, pasez și cu portarul. Ce nevoie am eu să mai dau al treilea gol când am 2-0.

N-am posesia, trebuie să fie mingea de mine. Nu știu, eu o să vorbesc cu Dică, el e specialistul. Vreau să fie mingea la mine, nu la adversar. Eu nu sunt încântat de calificare. Eu trebuie să văd viitorul. Ne-am calificat, dar stai să vedem. Mingea trebuie să fie la mine tot timpul”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

În play-off-ul Conference League, FCSB se va duela cu norvegienii de la Viking. Meciul tur se va juca pe Arena Națională, pe 18 august, în timp ce returul va avea loc pe 25 august, în Norvegia.

Reclamă

Darius Olaru, jucătorul “blocat” de Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali vrea să construiască o echipă puternică, cu care să se lupte atât la titlu, cât și în grupele Conference League. Pentru asta, latifundiarul din Pipera vrea să fie sigur că oamenii de bază din actualul prim “11” nu vor pleca la alte formații.

În ultimele zile s-a vorbit despre interesul manifestat de Rapid pentru Darius Olaru, însă Gigi Becali a spulberat orice speranță a giuleștenilor de a-l cumpăra pe mijlocașul FCSB-ului.

“Olaru nu mai pleacă, dacă îl dau pe Olaru s-a ales praful. (…) Poate chiar doi atacanți îmi iau. Cum să-l dau pe Olaru? A plecat Tănase și nu mai e mingea la mine, nu știu ce se întâmplă. Da, va veni până la meciul cu Viking (n.r. – unul dintre cei doi atacanți doriți). Eu nu sunt încântat de calificare. Eu trebuie să văd viitorul. Ne-am calificat, dar stai să vedem”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, copleși de suporterii FCSB

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa suporterilor după victoria cu Dunajska Streda, care au realizat o atmosferă de senzație. Managerul general al vicecampioanei s-a declarat copleșit de susținerea acestora.

„Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mai trăit la Steaua o asemenea atmosferă, deși sunt aici de 20 de ani. În momentul în care cei peste 40.000 de suporteri s-au ridicat în picioare și au aprins lanternele… pe mine, unul, m-a copleșit, la 57 de ani.

Nu am mai văzut așa ceva! Nu o zic doar de dragul de a face complimente. Nu sunt om al clișeelor, dar asta este realitatea.

Cred că este o formă de afecțiune poate exagerată, poate și o formă de protest a suporterilor steliști la ceea ce se întâmplă cu echipa asta, care nu este lăsată să joace în București și este șicanată non-stop. Cred că și de asta suporterii sunt aproape de noi.

Meritul indiscutabil revine Peluzei Nord, odată cu ea s-au întors suporterii lângă noi. S-au comportat ireproșabil, au susținut echipa de la încălzire până la finalul partidei”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și