Închide meniul

Vasile Dîncu a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a fi primită pe Stadionul Steaua. Nu îi iartă pe Gigi Becali şi Mihai Stoica

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2022, 13:11

Vasile Dîncu a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a fi primită pe Stadionul Steaua. Nu îi iartă pe Gigi Becali şi Mihai Stoica

"Este războiul unei minorităţi!". FRF "militează" pentru primirea lui FCSB în Ghencea

FCSB vrea să joace pe Stadionul Steaua / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Ce trebuia să facă FCSB pentru a juca în Ghencea, pe Stadionul Steaua
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Vasile Dîncu a anunţat în ce condiţii FCSB va fi primită pe Stadionul Steaua. Echipa lui Gigi Becali a făcut cerere pentru a disputa derby-ul cu CFR Cluj în Ghencea, dar nu a avut câştig de cauză. Roş-albaştrii au fost nevoiţi să se „mute” la Buzău în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ministrul Apărării Naţionale a venit cu noi lămuriri şi a anunţat ce trebuia să facă Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru a nu intra în conflict cu conducătorii Armatei.

Vasile Dîncu, anunţ despre ceea ce trebuie să facă FCSB pentru a juca pe Stadionul Steaua

Dîncu le-a transmis conducătorilor de la FCSB că ar fi trebuit să facă o cerere la Minister, astfel încât să existe o hotărâre de Guvern.

Reclamă

FCSB-ul, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale, ci să încerce să facă o cerere la Minister, care ar fi însemnat o hotărâre de Guvern, pentru că, astăzi, Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării. Trebuia făcută o hotărâre de Guvern. Dura mai mult dacă făceau din timp. Poate se aproba acest lucru în ședința de Guvern„, a declarat Vasile Dîncu pentru euronews.ro.

A fost „război” deschis între şefii MApN şi conducătorii vicecampioanei României. Vasile Dîncu a avut o reacţie acidă şi după mesajul vehement primit de la căpitanul lui FCSB, Florin Tănase.

Reclamă

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu

La începutul lunii, Gigi Becali a lansat un atac dur la Vasile Dîncu, în contextul scandalului privind închirierea stadionului Ghencea. Becali a oferit 46.000 de euro pentru ca derby-ul cu CFR Cluj să se joace în Ghencea.

Am trimis ofertă scrisă prin executor judecătoresc. Nu aveţi grilă, vă dăm grila de la Arena Naţională. Acolo este 23.000 de euro, noi vă dăm dublu şi de 3 ori faţă de Giuleşti. Le-am dat și ministrului și le-am cerut să ne dea un răspuns în cinci zile. Dacă nu, mă duc să fac plângeri penale. Să vadă și Dâncu să vadă cum e el marele general se duce și dă cu subsemnatul.

La cum face el obrăzniciile lui, nu poate să fie decât general. E general de securitate… Și după vezi că vine un judecător și te condamnă și zice <<da, bă, e abuz în serviciu>>.

Reclamă 4 / 0/3

El e poporul de o să mă enerveze de o să intru eu în politică și o să-i arăt eu cine e poporul lui că tot face el de 20 de ani și nu-i face nimeni nimic”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Şi Mihai Stoica i-a oferit o replică tăioasă lui Vasile Dîncu, după ce ministrul Apărării a spus că Florin Tănase nu a investit în stadion. Managerul general al FCSB e de părere că afirmațiile lui Vasile Dîncu sunt ”bazaconii” și că ar trebuie să se înceteze cu astfel de lucruri.

Eu am văzut răspunsuri oficiale din care nu am înțeles nimic, foarte multe răspunsuri. Nici din ce a spus domnul ministru nu am înțeles nimic.

N-are nicio logică… noi suntem poporul român, Tănase e poporul român. Nu știu ce vrea Dîncu, probabil nu vrea să jucăm acolo și să producă o pagubă la buget acest stadion. Dar dacă nu e problemă, că în buget încape orice… 600 de inși care au ales să meargă acolo.

Ce mi-aș dori, ca să se înțeleagă, e ca ei să promoveze. Țineți minte că Rapid când juca în C umplea Regia. Rapid e echipa suporterilor, FCSB e echipa suporterilor pentru numele lui Dumnezeu. CSA a jucat cu Slobozia, au venit 600 de suporteri.

Se va ține cont de comunitate pe Giulești și nu vom juca acolo, la fel s-ar întâmpla și când va fi gata stadionul lui Dinamo. Cum să nu fie FCSB Steaua. Eu sunt în club din 2002 și am fost în tur în perioada aia, am rămas în retur tot noi în prima ligă… dar atât timp cât iese ministrul apărării și spune că nu sunt și banii lui Tănase. Noi plătind taxe pentru salariul lui Tănase. Chiar nu încetăm odată cu bazaconiile astea?”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Vasile Dîncu a dezvăluit acum în ce condiţii FCSB va fi primită pe Stadionul Steaua. Ministrul Apărării Naţionale a anunţat unde au greşit Gigi Becali şi Mihai Stoica.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”