Închide meniul

Gigi Becali, avertizat înainte de play-off-ul Ligii 1: „Nici 12 puncte nu sunt de ajuns”

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2023, 15:32

Reclamă
Gigi Becali, avertizat înainte de play-off-ul Ligii 1: „Nici 12 puncte nu sunt de ajuns

Gigi Becali a dat lovitura cu ultimul transfer făcut în această iarnă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Profimedia Images

Gigi Becali a fost avertizat înainte de play-off-ul Ligii 1 de către fostul său jucător, Sorin Paraschiv. FCSB are acum 8 puncte peste CFR Cluj şi Universitatea Craiova, după primele 20 de etape disputate în sezonul regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunţă că va lua primul titlu după 9 ani, dacă va intra în play-off cu un avantaj de 5 puncte. Paraschiv crede că nici 6 puncte nu vor fi de ajuns.

Gigi Becali, avertizat înainte de play-off-ul Ligii 1

„Au o şansă, anul ăsta au o şansă. Dacă mă întrebaţi pe mine, opt puncte sunt puţine. Ştiţi cum e, se înjumătăţesc punctele. Aceste 8 puncte înseamnă o dublă tur-retur în play-off. Dacă mă întrebaţi pe mine, şi 12 puncte sunt puţine.

În play-off, în meciul direct, se poate ajunge la egalitate. E important să ţină ritmul aşa. Trebuie să se distanţeze cât mai mult. La CFR, e greu să antrenezi după Dan Petrescu. FCSB are prima şansă”, a spus Paraschiv.

Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu

Gigi Becali nu mai concepe să rateze titlul şi în acest sezon. Patronul de la FCSB nu a trecut nici acum peste golul lui Florinel Coman din derby-ul cu CFR Cluj, care a fost anulat.

Reclamă

“Când ai diferență cu soț mai ai un punct în plus. Când ai diferență cu soț ori nu te rotunjești tu și nici ei, ori te rotunjești și tu și ei. Ai avantajul că ai diferența de puncte, că ai terminat sezonul regulat cu mai multe puncte. La egalitate suntem favorizați. Deci nu ai 4, ai 5.

Dacă avem 5 sau 6 puncte avans după înjumătățire nu mai am niciun fel de emoții. Puteam să avem 11 puncte față de ei (n.r. CFR Cluj). Alea 2 (n.r. din egalul cu CFR Cluj) care erau la noi acum, minus 1 la ei (n.r. la CFR Cluj)”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Cu zece etape rămase de disputat din sezonul regular, FCSB e pe primul loc în Liga 1, cu 41 de puncte, iar podiumul este completat de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, fiecare având câte 33 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și