Închide meniul

Gigi Becali caută un atacant pentru FCSB în America de Sud! Patronul campioanei, asalt total pentru Liga Campionilor

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 21:08

Reclamă
Gigi Becali caută un atacant pentru FCSB în America de Sud! Patronul campioanei, asalt total pentru Liga Campionilor

Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Florin Tănase la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Gigi Becali caută un atacant pentru FCSB în America de Sud! Patronul campioanei face tot posibilul pentru ca echipa sa să ajungă în noua fază a ligii din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, Gigi Becali l-a adus pe Daniel Popa la FCSB, pentru compartimentul ofensiv al echipei. Însă, patronul roș-albaștrilor dorește să își întărească mult mai mult formația.

Gigi Becali caută un atacant pentru FCSB în America de Sud!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, patronul de la FCSB l-a trimis pe Cătălin Vulturar, agentul „de casă” al campioanei, în Brazilia, pentru a găsi un atacant.

Totodată, agentul a participat și la o serie de turnee de fotbal din Statele Unite, pentru a găsi noul „număr 9” de la FCSB.

Gigi Becali s-a decis să caute jucători și în alte colțuri ale lumii, dat fiind succesul transferului lui Syiabonga Ngezana la FCSB. Fundașul a venit în vara trecută în România, de la Kaizer Chiefs, echipă sud-africană și a contribuit la titlul câștigat de roș-albaștrii în acest an.

Reclamă
Reclamă 4

De notat este faptul că Gigi Becali a transferat mulți jucători din America de Sud la FCSB, în primii săi ani ca patron al roș-albaștrilor. Printre cei mai cunoscuți se numără: Dayro Moreno, Elton, Arturo, Zapata și Juan Carlos Toja.

În perioada în care Becali a mizat pe jucători sud-americani, FCSB era văzută drept o prezență obișnuită în competițiile europene, fie că era vorba despre Liga Campionilor sau Cupa UEFA (actuala Europa League).

Gigi Becali vrea să aducă încă un fundaș stânga la FCSB

Gigi Becali se pregăteşte pentru situaţia în care Risto Radunovic pleacă de la FCSB. Latifundiarul din Pipera „betonează” postul de fundaş stânga şi e gata să facă o mutare surprinzătoare, pe „modelul” Siyabonga Ngezana.

Reclamă

Finanţatorul campioanei României a anunţat că îşi doreşte să aducă şase jucători în această vară, pentru a ataca prezenţa în grupele unei competiţii europene. După ce a semnat cu Kiki, Becali mai vrea un apărător în flancul stâng.

Africanii anunţă că FCSB l-ar fi ofertat pe un fundaş de 19 ani. Este vorba despre Asekho Tiwani de la Sekhukhune United FC. În acest sezon, acesta a jucat în 13 meciuri şi a înscris 2 goluri. Are o cotă de piaţă de 25.000 de euro. Se ia în calcul şi varianta de împrumut, cu opţiunea unui intrasfer definitiv.

”Conducătorii de la Sekhukhune iau în considerare un împrumut în Europa pentru că în acest fel jucătorul va crește. FCSB este una dintre variante”, spun cei de la Soccer Laduma, potrivit digisport.ro.

În condiţiile date, există riscul ca negocierile dingre Gigi Becali şi Risto Radunovic să fi intrat în impas. Muntenegreanul a intrat în ultimele 6 luni de contract.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:22

LIVE VIDEOCursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei e LIVE în AntenaPLAY! Kush Maini, pole position

14:17

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Lovitură pentru Andrei Nicolescu și Dan Șucu

13:49

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

13:35

VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei! Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

13:08

Croația, amendată de UEFA după eliminarea de la EURO 2024! Motivul pentru care a fost primită sancțiunea

12:35

„Au fost excepționali!” Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și