Închide meniul

Risto Radunovic pleacă de la FCSB? Gigi Becali a semnat cu Kiki şi e gata să mai transfere un fundaş stânga

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2024, 14:49

Reclamă
Risto Radunovic pleacă de la FCSB? Gigi Becali a semnat cu Kiki şi e gata să mai transfere un fundaş stânga

Risto Radunovic pleacă de la FCSB? Gigi Becali a semnat cu Kiki şi e gata să mai transfere un fundaş stânga

Gigi Becali, la Arena Naţională / AS.ro

Gigi Becali se pregăteşte pentru situaţia în care Risto Radunovic pleacă de la FCSB. Latifundiarul din Pipera „betonează” postul de fundaş stânga şi e gata să facă o mutare surprinzătoare, pe „modelul” Siyabonga Ngezana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul campioanei României a anunţat că îşi doreşte să aducă şase jucători în această vară, pentru a ataca prezenţa în grupele unei competiţii europene. După ce a semnat cu Kiki, Becali mai vrea un apărător în flancul stâng.

Risto Radunovic pleacă de la FCSB? Ce transfer pregăteşte Gigi Becali

Africanii anunţă că FCSB l-ar fi ofertat pe un fundaş de 19 ani. Este vorba despre Asekho Tiwani de la Sekhukhune United FC. În acest sezon, acesta a jucat în 13 meciuri şi a înscris 2 goluri. Are o cotă de piaţă de 25.000 de euro. Se ia în calcul şi varianta de împrumut, cu opţiunea unui intrasfer definitiv.

Conducătorii de la Sekhukhune iau în considerare un împrumut în Europa pentru că în acest fel jucătorul va crește. FCSB este una dintre variante”, spun cei de la Soccer Laduma, potrivit digisport.ro.

În condiţiile date, există riscul ca negocierile dingre Gigi Becali şi Risto Radunovic să fi intrat în impas. Muntenegreanul a intrat în ultimele 6 luni de contract.

Reclamă
Reclamă 4

Îmi doresc să rămân, da, dar să vedem cât de tare mă doresc și cei din club. Vedem. Orice se poate întâmpla în fotbal. Acum am luat campionatul și nu trebuie să ne oprim aici”, a spus Radunovic în această lună.

Jucătorul din Muntenegru a contribuit la câștigarea titlului și a fost unul dintre cei mai importanți jucători din apărarea roș-albaștrilor, în cadrul acestui sezon de Liga 1. FCSB a rezolvat deja transferul lui Kiki.

FCSB anunță că, începând cu sezonul 2024-2025, David Kiki va îmbrăca tricoul roș-albastru.

Reclamă

Internaționalul beninez în vârstă de 30 de ani a efectuat deja vizita medicală și a semnat contractul, urmând să se prezinte la pregătire pe 14 iunie.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de noii săi colegi!„, a fost anunţul oficial făcut de FCSB.

Se pregăteşte a doua plecare de la FCSB

Andrei Vlad poate fi al doilea fotbalist care se desparte de FCSB după câştigarea titlului. Ovidiu Popescu a semnat deja cu U Cluj şi şi-a luat adio de la foştii coechipieri.

Vlad a fost rezerva lui Ştefan Târnovanu şi în această ediţie de campionat. Portarul în vârstă de 25 de ani a jucat un singur meci, cu Rapid, în ultima etapă a play-off-ului.

AS.ro a aflat că, în această săptămână, Andrei Vlad se va aşeza la masa negocierilor cu şefii clubului. Goalkeeperul îşi doreşte să se despartă de FCSB, pentru a avea şansa să joace mai mult. El mai are contract cu roş-albaştrii până în iarnă.

Viitorul meu este incert, îmi doresc să joc, asta am declarat mereu, sunt aici, am contract până în iarnă, îl respect și după vom vedea ce se va întâmpla. Vorbiți cu conducerea echipei de oferte. Nu cred că am acceptat statutul de rezervă, am fost nevoit, nu înseamnă că am acceptat. Sunt perioade dificile în cariera unui sportiv, dar asta este”, a spus Andrei Vlad după Rapid – FCSB 2-0.

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali îl va lăsa pe Andrei Vlad să plece. Latifundiarul din Pipera a lăsat de înţeles că este dispus să renunţe la cel pe care îl poreclise „Messi al portarilor”.

Dacă ai trei copii pe teren și ai posesia mai mare decât Rapid, toată echipa mi-a plăcut, mai puțin Vlad. La primul gol respinge, putea să rețină. N-a fost șut tare.

A doua minge n-a fost tare. Nu are rost să mai zic de băiat. Poate își găsește să se ducă și el undeva„, a declarat Becali după eşecul cu Rapid.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și