Închide meniul

Gigi Becali continuă campania de transferuri la FCSB. Ce jucător îşi mai doreşte patronul roş-albaştrilor: „Totul trebuie calculat”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2022, 12:10

Gigi Becali continuă campania de transferuri la FCSB. Ce jucător îşi mai doreşte patronul roş-albaştrilor: „Totul trebuie calculat

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat că îşi mai doreşte jucători la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că, în funcţie de performanţele echipei, va mai aduce întăriri pentru Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a efectuat opt transferuri în această vară. Ultimii jucători alăturaţi lotului lui Nicolae Dică sunt Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc, pe care i-a luat „la pachet” de la Farul, şi Marco Dulca, adus de la Chindia.

Gigi Becali continuă campania de trasnferuri la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că ţinteşte să transfere încă un atacant. Pe acest post, patronul roş-albaştrilor i-a adus pe Bogdan Rusu şi David Miculescu.

Totodată, Gigi Becali vrea să nu se pripească, pentru a evita o situaţie precum cea a celor de la Rapid, care s-a confruntat cu falimentul, şi a celor de la Dinamo, care a retrogradat în liga secundă.

„Tată, la ora asta vreau un atacat de 27, 28 de ani, cu experiență. Eu i-am luat pe Miculescu și Radaslavescu ca să iau bani pe ei.

Reclamă

Dacă ne calificăm, mai iau repede unu sau doi atacanți, dar mai în vârstă, cu experiență. Și după aia, dacă ne calificăm și în grupe, mai iau doi tot mai în vârstă.

Totul trebuie calculat și făcut cu înțelepciune. Trebuie să știm și dacă ne calificăm și dacă mai luăm bani. Dacă nu luăm, trebuie să ne mai subțiem. Ca altfel ajungem ca Rapid și ca Dinamo”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali a făcut anunţul în privinţa lui Florinel Coman, înainte de FCSB – Dunajska Streda

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman s-a recuperat miraculos. Căpitanul roş-albaştrilor a fost tratat de vraciul Marjiana, şi astfel Nicolae Dică se va putea baza pe serviciile sale, mai repede decât ar fi sperat.

Reclamă 4 / 0/3

„Florinel Coman va juca joi! E miracol, Marijana şi-a facut şi ea cruce, a zis că nu a văzut aşa ceva, ca s-a recuperat prea repede”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Florinel Coman a fot înlocuit de Răzvan Oaidă la pauza partidei dintre Dunajska Streda şi FCSB. Căpitanul lui FCSB a suferit o ruptură musculară, pentru care ar fi putut sta departe de teren 6 săptămâni.

Gigi Becali a anunţat cine îl va înlocui pe Ovidiu Popescu, după ce fundaşul s-a accidentat în partida cu Mioveni

Gigi Becali a dezvăluit că în locul lui Ovidiu Popescu, în banda dreaptă a defensivei, va evolua Valentin Creţu. În partida cu Mioveni, după ce Ovidiu Popescu s-a accidentat, în locul său a fost introdus Denis Haruţ.

„Am mici emoții că e Ovidiu Popescu accidentat, dar vine Crețu. Și eu cred că tot Crețu e fundaș dreapta, chiar dacă Ovidiu Popescu pare el bun fundaș dreapta”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Valentin Creţu a fost titular în prima partidă din actualul sezon, remiza cu U Cluj, scor 1-1. Ulterior, nu a mai făcut parte din lotul echipei patronate de Gigi Becali, din cauza unei probleme medicale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și