Închide meniul

Gigi Becali a anunţat cine îl va înlocui pe Ovidiu Popescu, după ce fundaşul s-a accidentat în partida cu Mioveni

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 17:11

Gigi Becali a anunţat cine îl va înlocui pe Ovidiu Popescu, după ce fundaşul s-a accidentat în partida cu Mioveni

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Gigi Becali, la Palat / Hepta

  • Gigi Becali, anunţ despre înlocuitorul lui Ovidiu Popescu
  • Fundaşul s-a accidentat în partida cu Mioveni

Gigi Becali a anunţaţ înlocuitorul lui Ovidiu Popescu. Fundaşul dreapta s-a accidentat în ultima partidă, cea cu Mioveni, încheiată la egalitate, scor 1-1, fiind înlocuit în minutul 30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de manşa a doua a confruntării din turul al treilea preliminar din Conference League, contra celor de la Dunajska Streda. Nicolae Dică nu se va putea baza pe doi titulari, Florinel Coman şi Ovidiu Popescu, ambii accidentaţi.

Gigi Becali a anunţat cine îl va înlocui pe Ovidiu Popescu

Gigi Becali a dezvăluit că în locul lui Ovidiu Popescu, în banda dreaptă a defensivei, va evolua Valentin Creţu. În partida cu Mioveni, după ce Ovidiu Popescu s-a accidentat, în locul său a fost introdus Denis Haruţ.

Reclamă

„Am mici emoții că e Ovidiu Popescu accidentat, dar vine Crețu. Și eu cred că tot Crețu e fundaș dreapta, chiar dacă Ovidiu Popescu pare el bun fundaș dreapta”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Valentin Creţu a fost titular în prima partidă din actualul sezon, remiza cu U Cluj, scor 1-1. Ulterior, nu a mai făcut parte din lotul echipei patronate de Gigi Becali, din cauza unei probleme medicale.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat următorul transfer pregătit la FCSB

Gigi Becali a anunțat că vrea să transfere încă un atacant la FCSB. Patronul roș-albaștrilor caută să-i aducă concurent pe post lui Bogdan Rusu.

Randamentul lui Ianis Stoica nu l-a mulțumit pe latifundiarul din Pipera. Bogdan Rusu nu a jucat din cauza unui aranjament dintre primarul din Mioveni și Gigi Becali.

”Dacă aveam atacant aseară (n.r. sâmbătă seară), era altceva. Dar nu am avut atacant. Ianis, dacă era atacant, dădea gol. S-a simţit lipsa lui Rusu. Nici Işfan nu e atacant. E tot ca Miculescu. Nouă ne trebuie un număr 9. Îl avem doar Rusu, care e bun şi îmi place”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a realizat nu mai puțin de opt transferuri în această vară: Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa, Joonas Tamm, David Miculescu, Bogdan Rusu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca.

Reacţia lui Gigi Becali, după decizia incredibilă a lui Istvan Kovacs

Arbitrul din Carei a acordat un penalty pentru un henţ, în partida dintre FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova, deşi reluările nu au scos în evidenţă acest lucru. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut o primă reacţie în acest scandal.

„Eu m-am mirat când l-am văzut după meci pe Mititelu că vorbește atât de calm și de echilibrat. Nu înțelegeam ce oare se întâmplă cu el, dar apoi mi-am dat seama că omul nu a avut toate informațiile. Însă, bă, tată, omul chiar are acum dreptate să facă scandal. Nu poți să nu te duci să revezi faza aia. Vassaras trebuie să aibă o discuție cu Kovacs și să îl trezească. Mândria te poate trage rău de tot în jos, iar noi am adus VAR-ul în România să corectăm unele greșeli. Dacă ți s-a și spus în cască, așa cum spune Mititelu, atunci e strigător la cer ceea ce a putut să facă Kovacs. Din cauza mândriei tale, tu Kovacs, poți să influențezi într-un astfel de meci și lupta la titlu, iar eu nu vreau să simt pe propria piele ce a simțit Mititelu în meciul ăsta„, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat 21:49 Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga! 21:49 VIDEOFC Porto – Famalicao 2-2, în AntenaPLAY. Echipa lui Conceicao, doar egal după un meci cu incidente! Gil Vicente – Sporting 0-4 21:30 LIVE SCOREU Cluj – Petrolul 0-0. „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Duel „încins” pe Cluj Arena 21:27 UPDATEUcraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina. Cristian – Tsurenko, ACUM 21:23 „Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune 21:09 Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului 21:00 FotoWrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare 20:36 Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal 20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB