Închide meniul

Gigi Becali a anunţat cine îl va înlocui pe Ovidiu Popescu, după ce fundaşul s-a accidentat în partida cu Mioveni

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 17:11

Reclamă
Gigi Becali a anunţat cine îl va înlocui pe Ovidiu Popescu, după ce fundaşul s-a accidentat în partida cu Mioveni

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali a anunţaţ înlocuitorul lui Ovidiu Popescu. Fundaşul dreapta s-a accidentat în ultima partidă, cea cu Mioveni, încheiată la egalitate, scor 1-1, fiind înlocuit în minutul 30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de manşa a doua a confruntării din turul al treilea preliminar din Conference League, contra celor de la Dunajska Streda. Nicolae Dică nu se va putea baza pe doi titulari, Florinel Coman şi Ovidiu Popescu, ambii accidentaţi.

Gigi Becali a anunţat cine îl va înlocui pe Ovidiu Popescu

Gigi Becali a dezvăluit că în locul lui Ovidiu Popescu, în banda dreaptă a defensivei, va evolua Valentin Creţu. În partida cu Mioveni, după ce Ovidiu Popescu s-a accidentat, în locul său a fost introdus Denis Haruţ.

„Am mici emoții că e Ovidiu Popescu accidentat, dar vine Crețu. Și eu cred că tot Crețu e fundaș dreapta, chiar dacă Ovidiu Popescu pare el bun fundaș dreapta”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Valentin Creţu a fost titular în prima partidă din actualul sezon, remiza cu U Cluj, scor 1-1. Ulterior, nu a mai făcut parte din lotul echipei patronate de Gigi Becali, din cauza unei probleme medicale.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a anunțat următorul transfer pregătit la FCSB

Gigi Becali a anunțat că vrea să transfere încă un atacant la FCSB. Patronul roș-albaștrilor caută să-i aducă concurent pe post lui Bogdan Rusu.

Randamentul lui Ianis Stoica nu l-a mulțumit pe latifundiarul din Pipera. Bogdan Rusu nu a jucat din cauza unui aranjament dintre primarul din Mioveni și Gigi Becali.

”Dacă aveam atacant aseară (n.r. sâmbătă seară), era altceva. Dar nu am avut atacant. Ianis, dacă era atacant, dădea gol. S-a simţit lipsa lui Rusu. Nici Işfan nu e atacant. E tot ca Miculescu. Nouă ne trebuie un număr 9. Îl avem doar Rusu, care e bun şi îmi place”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Reclamă

FCSB a realizat nu mai puțin de opt transferuri în această vară: Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa, Joonas Tamm, David Miculescu, Bogdan Rusu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca.

Reacţia lui Gigi Becali, după decizia incredibilă a lui Istvan Kovacs

Arbitrul din Carei a acordat un penalty pentru un henţ, în partida dintre FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova, deşi reluările nu au scos în evidenţă acest lucru. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut o primă reacţie în acest scandal.

„Eu m-am mirat când l-am văzut după meci pe Mititelu că vorbește atât de calm și de echilibrat. Nu înțelegeam ce oare se întâmplă cu el, dar apoi mi-am dat seama că omul nu a avut toate informațiile. Însă, bă, tată, omul chiar are acum dreptate să facă scandal. Nu poți să nu te duci să revezi faza aia. Vassaras trebuie să aibă o discuție cu Kovacs și să îl trezească. Mândria te poate trage rău de tot în jos, iar noi am adus VAR-ul în România să corectăm unele greșeli. Dacă ți s-a și spus în cască, așa cum spune Mititelu, atunci e strigător la cer ceea ce a putut să facă Kovacs. Din cauza mândriei tale, tu Kovacs, poți să influențezi într-un astfel de meci și lupta la titlu, iar eu nu vreau să simt pe propria piele ce a simțit Mititelu în meciul ăsta„, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și