Închide meniul

Gigi Becali continuă criticile la adresa lui Octavian Popescu: „Mi s-a părut slab!” Ce trebuie să facă „perla” de 50 de milioane de euro

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2022, 0:10

Gigi Becali continuă criticile la adresa lui Octavian Popescu: „Mi s-a părut slab! Ce trebuie să facă „perla de 50 de milioane de euro

Octavian Popescu, criticat de Adrian Porumboiu, după West Ham - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali îl critică pe Octavian Popescu după FCSB – Dunajska Streda 1-0, chiar dacă tânărul jucător a avut o contribuție decisivă la golul înscris de roș-albaștri. Patronul vicecampioanei vrea să vadă mai mult de la „perla” de 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost cel mai important jucător al celor de la FCSB în sezonul trecut, reușind să iasă la rampă în momente decisive. Golurile și assist-urile sale au adus puncte prețioase pentru roș-albaștri. Randamentul său a scăzut însă în această stagiune.

Gigi Becali îl critică pe Octavian Popescu după FCSB – Dunajska Streda 1-0

Puștiul de 19 ani a preluat banderola de căpitan și numărul 10 după plecarea lui Florin Tănase, astfel că Gigi Becali are așteptări uriașe de la Octavian Popescu. Latifundiarul din Pipera vrea ca „perla” sa să se distreze cu adversarii.

„Octavian Popescu mi s-a părut slab. Faza golului este de la el, pentru că el are calitate de geniu. Numai că eu vreau să facă mult mai mult. Tavi Popescu trebuie să ia mingea, să dribleze unu-doi jucători, să dea la poartă și dea gol. Aseară a fost și geniul lui Rusu. E greu să dai cum a dat el”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Un singur assist a reușit Octavian Popescu în cele opt partide disputate în acest sezon pentru FCSB, în Liga 1 și preliminariile Conference League.

Reclamă

Cota lui Octavian Popescu se ridică la patru milioane de euro. E al doilea cel mai valoros jucător al roș-albaștrilor, după Darius Olaru, cotat la 5.5 milioane de euro.

Răspunsul lui Octavian Popescu, după ce Gigi Becali a spus că aşteaptă mai mult de la el

Tavi Popescu a admis că patronul FCSB are dreptate să cea mai mult de la el.

Trebuie să le mulţumesc suporterilor care au fost minunaţi şi sper să fie aşa la fiecare meci,. Suporterii sunt minunaţi, ne împing de la spate, mai ales pe final de meci când simţi că nu mai poţi. Sunt fericit că staff-ul a avut încredere să îmi dea această banderolă şi că au încredere în mine. Am avut faza aceea, eu cred că puteam mai mult. Am avut o perioadă proastă, ca orice jucător tânăr, dar sper să am evoluţii din ce în ce mai bună.

Reclamă 4 / 0/3

Este normal, am luat şi numărul 10 şi este normal să aştepte mai mult de la mine. Cu Miculescu mă ştiam de la juniori. Astea sunt faze de moment, depinde cum te prinde jocul.

Florinel Coman m-a încurajat şi mi-a spus să nu am nicio emoţie. Ne simţim mai bine cu el, dar despre tactică nu îmi permit să spun asta. Trebuie să dăm ce avem mai bun în ambele meciuri şi să fie aceeaşi atmosferă„, a spus Octavian Popescu la Pro Arena

Octavian Popescu, comparat cu Mesut Ozil

Florin Gardoș este de părere că ”perla” lui Gigi Becali poate ajunge la un nivel uriaș dacă va continua să muncească.

„Foarte importantă victorie și mai importantă calificarea. Jocul n-a strălucit și e greu pentru că am văzut mulți jucători noi în primul 11, sigur le va mai trebui timp să se omogenizeze. Mi-a plăcut atitudinea, chiar au fost agresivi. Mi s-a părut că toată lumea își dorește să arate, să mulțumească publicul, iar ăsta e un lucru important.   

Mi-a plăcut pasa genială a lui Tavi Popescu, chiar e o pasă de mare fotbalist. Are mult de muncă, nu e bine să-l lăudăm prea mult. Eu nu vreau să exagerez, nu înseamnă că e la fel de bun ca Ozil, dar mi-am adus aminte pe moment de geniul lui Ozil”, a declarat Florin Gardoș, potrivit sport.ro.

.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și