Închide meniul

Gigi Becali, criticat extrem de dur de fostul lui jucător: „Nu se pricepe deloc. Mi se pare aberant ce face el”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 martie 2024, 20:08

Gigi Becali, criticat extrem de dur de fostul lui jucător: „Nu se pricepe deloc. Mi se pare aberant ce face el

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru:

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a fost criticat extrem de dur de fostul lui jucător. Florin Lovin a făcut mai multe declaraţii tari la adresa patronului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Lovin a susţinut că s-a pronunţat mereu împotriva a ce face Gigi Becali la FCSB. Lovin a evoluat pentru echipa lui Gigi Becali în perioada 2004-2009. Lovin face parte din EUROfantasticii din sezonul 2005-2006. Lovin a fost unul dintre semifinaliştii Cupei UEFA.

Gigi Becali, criticat extrem de dur de fostul lui jucător: „Nu se pricepe deloc. Mi se pare aberant ce face el”

Ce face Gigi Becali nu e sub nicio formă cu realitatea unui fotbal corect. Nu ai cum să dictezi.

Să impui jucători, să îi scoţi la pauză sau în minutul 30, mi se pare aberant.

Pentru banii pe care i-a investit, ar trebui să îi iertăm din păcate şi să îi oferim această bucurie de a juca.

Reclamă

„FCSB nu mai poate pierde campionatul decât prin intervenţiile distructive ale lui Gigi Becali”

FCSB are multe puncte în faţă şi, cred eu, că la ora meciului e favorită şi că va câştiga acest meci (n.r. Rapid).

Dacă va câştiga acest meci, FCSB va fi clar campioană. Dacă va câştiga Rapidul şi va începe domnul Gigi Becali să dea în jucători, Rapidul va avea o şansă.

FCSB nu mai poate pierde campionatul decât prin intervenţiile distructive ale lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Eu spun că nu se pricepe. Chiar deloc. Comportamentul lui Gigi Becali e oglinda societăţii”, a declarat Florin Lovin la digisport.ro.

Iulian Cristea i-a comparat pe Gigi Becali și Dan Șucu: „Te măcina! Jucai bine și erai scos la pauză!”. Ce diferențe a remarcat

Iulian Cristea i-a comparat pe Gigi Becali și Dan Șucu. Actualul fundaș de la Rapid, care a jucat și pentru FCSB, a vorbit despre diferențele legate de atmosfera de la cele două echipe.

Rapid și FCSB se vor întâlni în ultima etapă a sezonului regulat, pe Arena Națională. Marele derby este programat sâmbătă, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fostul fundaș de la FCSB a dezvăluit că, în perioada în care juca la echipa „roș-albastră”, nu a avut parte de liniște. Iulian Cristea a spus că Gigi Becali îl „măcina” cu declarațiile sale și că erau anumite momente în care juca bine și era scos la pauză.

„(n.r. Dacă era afectat de ce spunea Gigi Becali) Vă daţi seama că te macină aşa pentru că aveai o evoluţie bună, te trezeşti următorul meci pe bancă, jucai cât de cât ok, la pauza erai scos. Îţi dai seama că te macină, dar te întăresc şi deja te obişnuieşti cu chestia asta.

Te aşteptai în orice moment să fii scos şi din primul 11, şi din timpul meciului să te schimbe”, a spus Iulian Cristea, potrivit orangesport.ro.

„E mai multă linişte”

La Rapid, Cristea a spus că are mai multă liniște și că fiecare om de la Rapid își face treaba. Totuși, fundașul a dat asigurări că jucătorii de la FCSB nu mai sunt afectați de declarațiile lui Gigi Becali, devenit deja cunoscut pentru modul în care îi „taxează” pe fotbaliști.

Reclamă

„(n.r. Dacă e mai ok acum, cu un patron precum Dan Şucu, care nu îl critică) Da, din punctul ăsta de vedere e mai multă linişte, aici fiecare îşi face treaba. Vă spun sincer că nici dincolo nu mai are treabă nimeni cu ce declară patronul şi sunt concentraţi şi ei pe ce au de făcut pe teren”, a mai spus Cristea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și