Închide meniul

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta la titlu: „Vedeţi-vă de treabă! Doar cu ei ne batem”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2023, 12:47

Reclamă
Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta la titlu: „Vedeţi-vă de treabă! Doar cu ei ne batem

Singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu la Palat / Profimediaimages

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta la titlu. Gigi Becali a spus că FCSB se va bate la titlu doar cu CFR Cluj, deşi echipa lui Mandorlini a pierdut derby-ul din Giuleşti. Becali nu teme de Rapid şi de Universitatea Craiova în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a anunţat că Rapid vrea titlul în acest sezon, dar Gigi Becali îl contrazice şi spune că lupta pentru supremaţie va fi o „afacere în doi”.

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta la titlu

„Hai, mă vedeţi-vă de treabă. Nu ne batem cu Rapidul. Ce să facă Rapidul? Este o echipă antrenată, dar valoarea este la CFR Cluj. S-a văzut prima repriză. Au jucători puternici. Este adevărat, în a doua repriză…

Fiecare vede în felul lui fotbalul. Eu văd CFR-ul o echipă foarte puternică, dar din cauza vârstei, nu ştiu, a doua repriză mai scârţâie. Dar nu cu Rapid ne batem la titlu. Aşa cred. Ne batem cu CFR Cluj. Universitatea Craiova este o echipă foarte valoroasă, dar nu mi se pare antrenată. Nu ştiu care e problema acolo. Jucători aşa de valoroşi, să nu aibă rezultate, nu ştiu.

Fiecare face treaba lui. Mă rugam măcar un egal să scoată Rapid. Îi spuneam şi lui Mihai (n.r. Mihai Stoica). Mă ofticam că au ratat la 2-1 ocaziile alea că mă gândeam că egalează CFR-ul şi apoi le dă şi 3-2″, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Dan Şucu, euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1

Dan Şucu a avut un discurs euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că îşi doreşte titlul în acest sezon. Rapid a avut o evoluţie entuziasmantă în derby-ul cu CFR Cluj, iar Dan Şucu a început să viseze la titlu. Totuşi, Şucu a precizat că s-ar mulţumi şi cu o clasare în primele 3 locuri.

„Da, vrem titlul de campioni. Am spus-o clar încă din vară și noi nu ne răzgândim, suntem serioși. Aici vrem să facem o treabă serioasă, e un proiect serios. Jucătorii au dreptate când spun la interviuri că vrem să devenim campioni.

Nu ne este frică de presiune. Eu cred că o echipă mare nu poate să joace decât cu presiune, iar Rapidul vrem să devină foarte repede o echipă mare a fotbalului românesc. Da, vrem titlul. Da, sunt de acord cu jucătorii. Orice clasare mai puțin de locul 3 este un eșec în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Anul trecut am spus că este play-off-ul, ne-am atins obiectivul, ne-am ținut de promisiune. Acum vrem titlul, dar este în regulă și dacă ne clasăm în primele 3. Bineînțeles, în anul centenarului ne dorim să ridicăm deasupra capului marele trofeu atât de așteptat de fanii giuleșteni.”, a spus Dan Şucu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat Vezi toate știrile
Citește și