Închide meniul

Reacţia categorică a lui Gigi Becali, după ce Mihai Stoica a anunţat că se gândeşte la retragere: „Moare odată cu FCSB!”

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 18:34

Reclamă
Reacţia categorică a lui Gigi Becali, după ce Mihai Stoica a anunţat că se gândeşte la retragere: „Moare odată cu FCSB!

Reacţia categorică a lui Gigi Becali, după ce Mihai Stoica a anunţat că se gândeşte la retragere

Mihai Stoica şi Gigi Becali, în timpul unei conferinţe/ Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Mihai Stoica a anunţat că se gândeşte la retragerea de la FCSB, nu a întârziat să apară. Patronul roş-albaşrilor nu ia în calcul această variantă, şi susţine că managerul general al echipei va pleca din funcţia pe care o deţine doar atunci când echipa nu va mai exista.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a declarat că se gândeşte să se retragă din activitatea pe care o are la FCSB. MM îşi doreşte să fie analist TV, şi a fost extrem de deranjat de ultimele declaraţii ale lui Mihai Rotaru. Gigi Becali a intervenit în această situaţie, şi a transmis un mesaj clar, acela că managerul general nu îi va părăsi echipa.

Reacţia categorică a lui Gigi Becali, după ce Mihai Stoica a anunţat că se gândeşte la retragerea de la FCSB

Gigi Becali nici nu vrea să audă de o posibilă plecare a lui Mihai Stoica de la FCSB. Cu toate acestea, patronul roş-albaştrilor i-a reproşat managerului general al echipei schimbul de replici de la distanţă pe care acesta l-a avut cu Mihai Rotaru.

De altfel, Mihai Stoica a vorbit despre retragere după ce a aflat că patronul Universităţii Craiova va sesiza FRF pentru faptul că oficialul FCSB este analist TV.

Gigi Becali a declarat că MM nu trebuie să mai continue disputa cu Mihai Rotaru, deoarece acesta este patronul unei echipe din Liga 1.

Reclamă

Mihai Stoica o să moară odată cu FCSB! El o să stea lângă mine toată viața. Zice și el că se retrage, după ce a zis Rotaru.

I-am zis «Vezi-ți de treabă! Lasă patronii să vorbească». Nu e frumos că i-a dat replica lui Rotaru, l-am sfătuit să nu mai comenteze, chiar dacă el a vrut să-i răspundă”, a declarat Gigi Becali, în conferinţa de presă susţinută marţi la palat.

Mihai Stoica îşi pregăteşte plecarea de la FCSB: „Am obosit, am alte priorităţi!”

Mihai Stoica a anunţat că îşi pregăteşte plecarea de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor anunţă că nu mai ia în calcul să stea mult timp la vicecampioana României. E gata să renunţe la funcţie şi să urmeze o carieră în televiziune.

Reclamă 4 / 0/3

Conducătorul roş-albaştrilor s-a enervat când a aflat că Mihai Rotaru a sesizat Federaţia Română de Fotbal. Patronul Universităţii Craiova nu îşi mai doreşte să vadă un oficial al unei rivale din Liga 1 în studioul unei emisiuni.

„În 1992 am început această meserie (n.r. – conducător de club). Am obosit şi e clar că mulţi ani nu mai stau în calitatea de conducător de club, am alte priorităţi şi cariera mea pe care vreau s-o urmez de acum e în televiziune. Nu mă lasă Rotaru în televiziune? E ireal că se întâmplă asta în 2023″, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Oficialul ocupantei locului 3 din Liga 1 e convins că Mihai Rotaru este rău intenţionat.

„Ce efecte poate produce o discuţie în studio cu alta care va fi preluată de pe telefon? Pentru mine e o chestie clară. E un complex al unei persoane şi o aversiune la adresa altei persoane, m-am convins acum. Nu-i place prezenţa mea, habar nu am„, a mai spus MM.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și