Închide meniul

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu: „Avea Opel tranca-tranca! În faţa lui Becali, eşti musculiţă, gânganie”

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2023, 13:46

Reclamă
Gigi Becali, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu: „Avea Opel tranca-tranca! În faţa lui Becali, eşti musculiţă, gânganie

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu

Gigi Becali şi Răzvan Burleanu / Colaj Antena Sport

Gigi Becali a avut un nou derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu. Dialogul de la distanţă dintre cei doi continuă, după ce tot Becali fusese cel care îl atacase pe tatăl lui Burleanu, despre care susţinea că a furat o bicicletă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu mă compar cu Burleanu? Este prea copil ca să fie dur. Nu ştie să fie dur. El zice nişte prostii. El zice că `fac parte dintr-un sistem`. Bă, eu nu fac parte dintr-un sistem. Eu fac parte dintr-o asociaţie federativă. Sunt un membru asociat al Federaţiei. Nu sunt într-un sistem, mă. Nu sunt la sistem de securitate, SRI, Doi și-un sfert şi CNA.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu

Când vorbeşti cu un om care a adus 200 de milioane de euro în Ţara Românească, din calificări şi vânzări de jucători. Tu, care până acum 6 ani, nu aveai 15 euro în cont, şi aveai un Opel d-ăla tranca-tranca. Aşa. Băgaţi pe TikTok. A venit la Federaţie şi are şi un milion. Cum să vorbeşti? E ridicol.

Ăla dă 3 milioane pe un jucător şi tu ai tranca-tranca. Ai ceva la cap? Lumea asta e numai din bani. Totul cu bani se face. Nu ai bani, nu mănânci, nu joci fotbal, mori. Dacă ai un Opel tranca-tranca. Cum să vorbeşti în faţa lui Becali? Eşti musculiţă, gânganie, ţânţar. L-a crescut securitatea şi l-a adus la Băsescu. I-a dat securitatea Federaţia”, a spus Becali.

Răzvan Burleanu, discurs dur la adresa lui Gigi Becali

Gigi Becali a avut, recent, o iniţiativă de scoatere a regulii U21. Iniţiativa a picat la vot, iar Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa cluburilor care nu i-au votat propunerea. Gigi Becali i-a numit „sclavi”, printre alţii, pe patronul Rapidului, Dan Şucu, şi pe Florentin Pandele, primarul Voluntariului, care este nimeni altul decât finul patronului FCSB.

Reclamă

„Nu trebuie să îl considerați emblematic (n.r.: pe Gigi Becali) pentru ceea ce înseamnă fotbalul românesc astăzi, în prezent sau în viitor. Dacă tot vorbim de domnul Becali, de foarte multă vreme nu mai este un partener instituțional ca persoană fizică pentru noi, ca Federație, sau pentru cele mai multe cluburi.

Într-o societate normală, un om care prejudiciază statul și care nu învață din greșelile sale, cu siguranță este un om pierdut. Și pentru lumea asta, dar și pentru lumea cealaltă, în care crede domnul Becali. Domnul Becali a ratat oportunitatea să tacă. A ratat oportunitatea de a transforma propriul club în cel mai important din regiunea noastră.

Ar fi avut potențialul să rivalizeze cu Steaua Roșie sau cu Dinamo Zagreb. Ar fi putut să aibă venituri de 4-5 ori mai mari. Sunt sigur că ar fi avut alt viitor cu un altfel de management. Pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai convins că societatea noastră se va transforma când oameni cu profil de infractori nu vor mai fi în prim-plan”, a fost discursul dur al lui Răzvan Burleanu la adresa lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și