Închide meniul

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Vasile Dîncu: „Nu sunt de acord să mănânce, să moară de foame!”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2023, 23:23

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Vasile Dîncu: „Nu sunt de acord să mănânce, să moară de foame!

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Vasile Dîncu

Gigi Becali şi Vasile Dîncu / colaj Hepta

Gigi Becali a avut un derapaj la adresa lui Vasile Dîncu. Fostul ministru al Apărării a declarat astăzi că decizia de a permite FCSB să joace cu Dinamo în Ghencea le-a aparţinut premierului Marcel Ciolacu şi ministrului Apărării, Angel Tîlvăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut o reacţie violentă după declaraţiile de astăzi ale lui Vasile Dîncu.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Vasile Dîncu: „Nu sunt de acord să mănânce, să moară de foame!”

(n.r. Vasile Dîncu spunea că nu e de acord ca FCSB să fie gazdă în Ghencea) Păi, aici nu e că e de acord cineva. Aici e vorba despre respectarea legii. Nu contează cine e de acord. Nici eu nu sunt de acord ca Dîncu să mănânce. Să moară de foame! Pe el îl lasă Dumnezeu să mănânce că i-a dat gură, i-a dat să mănânce. Auzi, că nu e de acord el… S-a respectat legea, să jucăm, asta e”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, a comentat astăzi decizia ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea. Dîncu a explicat că, în perioada în care a fost ministru al Apărării, a considerat că FCSB nu poate juca în Ghencea, având în vedere litigiul pe care îl are cu clubul CSA Steaua.

Personal, nu vreau să comentez această decizie. Domnul prim-ministru Marcel Ciolacu şi ministrul Apărării au semnat decizia să se joace în Ghencea. E o decizie pe care şi-o asumă. Eu nu mai sunt ministrul Apărării Naţionale. Din punctul meu de vedere am considerat că atât timp cât între FCSB şi Clubul Sportiv al Armatei era un litigiu nerezolvat, nu era normal ca FCSB să joace în Ghencea.

Reclamă

Aşa am considerat că e normal să se întâmple. Acum decizia aparţine domnului prim-ministru şi domnului ministru al Apărării Naţionale”, a declarat Vasile Dîncu pentru orangesport.ro.

Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Au revenit lucrurile la normal”

Gigi Becali a vorbit despre revenirea FCSB-ului în Ghencea. Derby-ul din etapa a doua cu Dinamo se va juca pe stadionul Steaua, după ce Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de formaţia roş-albastră, urmând ca decizia să fie oficializată în curând, potrivit digisport.ro.

FCSB revine astfel pe stadionul din Ghencea după mai bine de opt ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că meritul este al lui Marcel Ciolacu, premierul României.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Gigi Becali a declarat că este posibil să revină pe stadion, odată cu anunţul că FCSB poate evolua în meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea:

Foarte bine, au revenit lucrurile la normal. Am eu vreun merit? Ciolacu are tot meritul. Înseamnă că lucrurile, încet-încet, revin la normal.

(n.r. o să mergeţi la meci?) O să vedem, e posibil”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

Jandarmeria Bucureşti, decizie de ultimă oră după ce s-a aflat că FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea!

Jandarmeria Bucureşti a luat o decizie de ultimă oră după ce s-a aflat că FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea.

Potrivit gsp.ro, şefii Jandarmeriei Bucureşti au convocat o ședință cu membrii Peluzei Sud, în care să le explice riscurile la care se supun. Aceeaşi şedinţă va fi organizată şi cu membrii fanilor FCSB şi cu cei ai lui Dinamo. Jandarmeria Bucureşti le va explica tuturor ultraşilor că nu va tolera niciun fel de acţiune în afara legii.

Jandarmeria Bucureşti vrea să se pregătească din timp pentru meciul FCSB – Dinamo, care va avea loc în Ghencea.

Meciul fiind unul de risc maxim, conducătorii Jandarmeriei Bucureşti vor să limiteze pe cât posibil riscurile de incidente.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și