Închide meniul

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor: „Șumudică nu va antrena niciodată FCSB”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 august 2023, 17:29

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor: Șumudică nu va antrena niciodată FCSB”

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor

Gigi Becali, patronul FCSB / Profimedia

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit faptul că Marius Șumudică nu va deveni niciodată antrenorul echipei patronate de către latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, având în vedere că Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Al-Raed, au apărut mai multe zvonuri conform cărora „Șumi” ar fi dorit pe banca vicecampioanei, de către Gigi Becali. Acum, latifundiarul din Pipera a negat această posibilitate.

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor. Motivul pentru care „Șumi” nu este dorit pe banca „roș-albaștrilor”

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că Marius Șumudică nu o va pregăti niciodată pe vicecampioana României. Gigi Becali nu dorește să colaboreze cu tehnicianul deoarece acesta l-a „mințit în față”, în urmă cu un an. Atunci, Șumudică a refuzat oferta FCSB-ului, chiar dacă inițial ajunsese la un acord cu patronul formației.

„Șumudică e prietenul meu, îmi place de el, e băiat bun, dar ca să se termine odată o spun acum, dar nu o luați în sens peiorativ. Șumudică nu va antrena niciodată FCSB. Gata, să se termine odată bâlciul!

De unde până unde tot Șumudică? Șumudică are treabă cu mine ca prieten, dar nu am treabă cu el ca antrenor, nu mă intereseaza! A fost atunci, s-a schimbat după ce s-a întâmplat! De atunci, s-a luat hotărârea! Nu e vorba de orgoliu, el și-a cerut iertare: ’Da, dom-le, am greșit!’. Noi stabilisem tot, dar nu există, dacă nu mă ascultă, nu există antrenor care să nu mă asculte!”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali: „A recunoscut că a greșit, l-am iertat”

„Am stabilit și apoi a zis că nu e așa. A recunoscut că a greșit, l-am iertat, sunt prieten cu el, dar atât. Am luat o hotărâre atunci. Nu vreau să se interpreteze. Eu am niște principii în viață. Nu vreau să mă cert cu Șumi, că e băiat bun, dar nu vreau să am cu el legături de contract.

Eu am niste principii, dacă odată ai făcut ceva, cum ar veni să mă minți în față, nu zic de el, zic la modul general, dacă m-ai mințit în față azi, după ce am vorbit ceva ieri, eu iert, dar țin cont de aia”, a mai spus latifundiarul.

În această perioadă, Marius Șumudică ar fi căutat de mai multe formații din Liga 1. Unul dintre patronii de club din România i-a făcut chiar o ofertă publică lui „Șumi”. Este vorba despre Adrian Mititelu, care a declarat că l-ar dori pe tehnician pe banca echipei sale, FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a devenit liber de contract în această vară, după ce s-a despărțit de saudiții de la Al-Raed. În cariera sa de antrenor le-a mai pregătit pe: Rapid (din postura de antrenor secund), Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistrița, Rapid (principal), AO Kavala, Astra, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gazientep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și pe Al-Raed.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și