Închide meniul

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Ministrul Apărării a semnat cererea de închiriere a stadionului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2023, 16:19

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Ministrul Apărării a semnat cererea de închiriere a stadionului

FCSB - Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea

Stadionul Steaua / Hepta

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Derby-ul de tradiţie al Ligii 1, programat în etapa a 2-a, pe 22 iulie, se va disputa pe arena refăcută din Ghencea, în ciuda opoziţiei suporterilor CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de către formaţia patronată de Gigi Becali. Decizia urmează să fie oficializată în curând.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea!

Suporterii CSA Steaua au protestat, recent, după ce au apărut informaţii că FCSB – Dinamo s-ar putea disputa pe Ghencea. Au fost publicate imagini incredibile de la protestul din Ghencea al fanilor de la CSA Steaua. Ultraşii „militarilor” s-au revoltat şi nu îşi doresc ca FCSB să primească dreptul de a-şi disputa meciurile de acasă pe Stadionul Steaua.

Chiar premierul României, Marcel Ciolacu, a anunţat că derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, ar trebui să se dispute pe arena de 100 de milioane de euro. „Normal este să se joace pe stadionul Ghencea”, a precizat acesta.

După ce au afişat mai multe bannere prin care şi-au manifestat nemulţumirea, fanii din Peluza Sud s-au dus la arena din Ghencea cu un sicriu şi o cruce. Au avut cu ei stema echipei lui Gigi Becali.

Reclamă

În Ghencea doar Steaua!”, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de ultraşii „militarilor”.

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria

Ultraşii Stelei au avut un mesaj clar în nouă oraşe din România şi chiar şi în unul din Bulgaria. Suporterii din Peluza Sud cer ca, dintre echipele de club din România, doar CSA să evolueze pe noul Stadion Steaua.

Cerinţa fanilor vine după ce există informaţii conform cărora partida din etapa a doua a Ligii 1, FCSB – Dinamo, ar putea avea loc pe noul „Ghencea”, în contextul în care echipa lui Gigi Becali nu poate juca pe Arena Naţională, din cauza unor concerte.

Reclamă 4 / 0/3

Urziceni, Otopeni, Arad, Suceava, Buzău, Focșani, București, Hunedoara și Bacău şi Sofia sunt oraşele unde ultraşii echipei Armatei au venit cu bannere împotriva venirii FCSB pe Ghencea.

Doar Steaua în Ghencea!”, e mesajul pe care ultraşii din Peluza Sud l-au „împrăştiat” în mai multe oraşe din ţară. „Ciolacu și Guvernu’ lui, câini de pază la stâna ciobanului”, scria, de asemenea, pe un banner afişat în faţa Palatului Parlamentului.

Fanii CSA Steaua depun şi plângeri penale la DNA împotriva lui Gigi Becali şi Marcel Ciolacu. Membrii Peluzei Sud au transmis un mesaj pe Facebook, în care fac apel să depună plângere la DNA cât mai mulţi suporteri.

Opriţi abuzurile! Completaţi această cerere şi depuneţi-o la DNA fizic, prin poştă sau pe email cu semnătură electronică pe adresa anticoruptie@pna.ro”, a fost mesajul transmis de Peluza Sud pe contul ei de Facebook.

Gigi Becali, dispus să revină pe stadion dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Mi-e dor de Ghencea!”

Gigi Becali este dispus să revină pe stadion, dacă derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va juca în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor susţine că îi este dor să vadă un meci chiar de pe arenă.

Gigi Becali susţinea astăzi că are încredere totală în Marcel Ciolacu. Patronul de la FCSB a spus că este dispus să îl invite pe primul ministru pe stadion, dacă derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va desfăşura în Ghencea.

„Eu nu ştiu nimic la ora aceasta. Trebuie să aşteptăm răspuns. Ştiu că Ciolacu s-a impus. Să vedem dacă se ţine de cuvânt, până acum am văzut că a fost om de treabă.

Reclamă

Dacă rezolvă, îl iau să stea lângă mine la meci, dacă se joacă în Ghencea. Eu sunt ca şi tatăl lui. Mi-e dor de Ghencea, dar asta e situaţia.

Nu au cum să o ţină aşa. Curtea de Conturi e pe capul lor. Banii cheltuiţi nu au justificare.

Poate să joace şi Hagi, de ce să nu joace. E stadion românesc. Să-şi aşleagă, Arena Naţională, Ghencea, el de ce să nu joace”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și