Închide meniul

Gigi Becali, despre situaţia lui Andrea Compagno la FCSB: „Am văzut și minciunile alea”

Dan Roșu Publicat: 29 iunie 2023, 10:57

Reclamă
Gigi Becali, despre situaţia lui Andrea Compagno la FCSB: „Am văzut și minciunile alea

Gigi Becali, despre situaţia lui Andrea Compagno la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Andrea Compagno la FCSB şi a dezminţit informaţiile apărute care susţineau că patronul roş-albaştrilor şi-ar dori despărţirea de atacantul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta nu înseamnă că Becali nu vrea concurenţă în atacul vicecampioanei. De aceea, a negociat venirea lui Arnold Garita, care însă a picat din motive financiare.

Gigi Becali, despre situaţia lui Andrea Compagno la FCSB

„Nu prea stăm bine și trebuie să aducem un fundaș central neapărat. În atac n-am de ce să mai aduc. Am văzut și minciunile alea că Becali renunță la Compagno.

Nu înțeleg de unde au dedus ei și au scris în ziare că nu îl vreau. Dacă aduc un atacant, pentru că am numai unul, înseamnă că renunț la Compagno? Dacă nu aduci, se zice că Becali stă numai într-un atacant. Dacă aduci, zic că vrei să renunți la Compagno”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Atacantul de 27 de ani cotat la 2.5 milioane de euro vine după un sezon în care a marcat 21 de goluri, în 39 de meciuri, disputate pentru FC U Craiova 1948 şi FCSB. El a ajuns la echipa lui Gigi pentru 1.5 milioane de euro.

Reclamă

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita. Patronul de la FCSB voia să-l transfere pe atacant la formaţia roş-albastră, însă pretenţiile financiare ale acestuia au fost mult prea mari. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că transferul acestuia a picat, însă a pus ochii pe un alt vârf din Liga 1.

Gigi Becali a dezvăluit că a purtat negocieri cu agentul lui Arnold Garita, însă a fost nemulţumit de atitudinea atacantului, şi astfel nu mai vrea să-l transfere la FCSB.

„Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Ne interesează un alt jucător din România acum, de la o echipă mai de jos în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură. Să vedem, e un jucător din zona Clujului. Poate îl luăm împrumut, poate îl cumpărăm (n.r.- pe Thiam), vedem”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro, la începutul lunii.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și