Închide meniul

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre ofertele primite pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma: „O să avem probleme”

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2023, 12:12

Reclamă
Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre ofertele primite pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma: O să avem probleme”

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre ofertele primite pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre ofertele primite pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre interesul unor echipe pentru cei doi mijlocași, legitimați în prezent la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Șut este dorit de Trabzonspor, echipă la care în trecut au mai fost legitimați jucători din România, în timp ce Malcom Edjouma ar putea ajunge la Bari, în serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Totuși, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că și o echipă din Turcia l-ar dori pe mijlocașul marocan.

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre ofertele primite pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma. Latifundiarul nu prioritizează plecările

Gigi Becali a dezvăluit că, în momentul de față, vânzarea jucătorilor nu este o prioritate pentru echipa pe care o conduce. Patronul celor de la FCSB a menționat că turcii nu au făcut o ofertă oficială pentru Adrian Șut și că echipa sa ar avea probleme în cazul în care acesta va părăsi lotul lui Elias Charalambous.

Totodată, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că o formație din Turcia s-a interesat de Malcom Edjouma. Acesta este și în vizorul celor de la Bari, echipă care evoluează în eșalonul secund al fotbalului italian.

„Am auzit ceva, știu că au mai fost discuții și în trecut, iar acum au revenit. Nu e ofertă oficială, vom vedea când va fi, dacă va fi. Trebuie să vorbesc și cu antrenorul, să văd care e riscul. Pentru că la ora asta nu e vorba de bani, nu primează vânzările, ci calificarea în grupele Conference League, campionatul. Iar fără Șut o să avem probleme

Reclamă

Acum, o echipă din Turcia îl vrea și pe Edjouma. Vor să-l împrumute, cu opțiune de transfer definitiv de 800.000 de euro. Eu am nevoie de jucători acum, cum să-i dau împrumut? Împrumut îi dai doar când vrei să scapi de ei”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Adrian Șut a ajuns la FCSB în vara anului 2020, atunci când a ajuns la echipă de la Academica Clinceni. În cariera sa a mai jucat pentru: ASA Tg. Mureș, Unirea Jucu, Pandurii Tg. Jiu și Academica Clinceni. În prezent este cotat la 1,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Pe cealaltă parte, Malcom Edjouma s-a alăturat „roș-albaștrilor” în februarie 2022. În cariera sa a mai jucat pentru: SC Balma, Chateauroux, ASM Belfort, Concarneau, FC Lorient, Red Star FC, FC Chambly Oise, Viitorul, KSV Roselare și FC Botoșani. Înainte de debutul la seniori, jucătorul vicecampioanei a trecut prin academiile celor de la PSG și Toulouse. În prezent este cotat la 1,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a schimbat total strategia la FCSB

Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în trecut, Gigi Becali asigură că nu mai impune fotbalişti în echipă şi că a avut o singură cerinţă de la staff-ul tehnic.

„Noi nu menajăm nimic. Eu pot să zic că dacă echipa merge și am avut rezultate… S-a întâmplat în trecut cu Tavi Popescu, eu am vrut să joace titular și n-a fost titular.

N-a fost pentru că eu, dacă ei zic ceva, respect opinia lor. Dacă eu vreau ceva și ei vor altceva, fac ca ei. Dacă ei hotărăsc așa, ei știu. Eu am cerut să facă un echilibru, să echilibreze balanța la toate meciurile, cât se poate”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și