Închide meniul

Gigi Becali, detalii despre negocierile cu CSA Steaua: „N-au ce să mai facă. Azi cred că se semnează”. Mesaj pentru Peluza Sud

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2023, 13:59

Reclamă
Gigi Becali, detalii despre negocierile cu CSA Steaua: „N-au ce să mai facă. Azi cred că se semnează. Mesaj pentru Peluza Sud

Gigi Becali, detalii despre negocierile cu CSA Steaua

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Gigi Becali, detalii despre negocierile cu CSA Steaua. După ce FCSB nu a reuşit să dispute derby-ul cu Dinamo pe stadionul din Ghencea, patronul vicecampioanei a anunţat că sunt şanse mari ca meciul cu CFR Cluj de la finalul acestei săptămâni să se joace pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu CFR Cluj este programtă duminică seară, iar FCSB a făcut o nouă cerere pentru a juca în Ghencea.

Gigi Becali, detalii despre negocierile cu CSA Steaua: „N-au ce să mai facă. Azi cred că se semnează”

Patronul lui FCSB a anunţat că a semnat biletul la ordin avalizat şi că sunt şanse mari ca în cursul zilei de azi să se semneze contractul.

De asemenea, Gigi Becali a avut un mesaj şi pentru cei din Peluza Sud, fanii celor de la CSA Steaua. Patronul FCSB a anunţat că echipa sa va reveni pe Arena Naţională, atunci când cel mai mare stadion al ţării va fi disponibil.

„Eu biletul la ordin avalizat l-am semnat, și ăla de 250.000 de euro, și ăla de 750.000. Acum nu știu ce s-a mai întâmplat, dar n-au ce să mai facă (n.r. – cei de la CSA Steaua), erau la limita belelelor. Azi cred că se semnează, nu știu sigur.

Reclamă

Acum îi rog pe suporterii de la Peluza Sud ceva. Și-au ales ce și-au ales, dar să ne vedem de viața noastră fiecare. Noi n-o să jucăm tot timpul în Ghencea. Când va fi Arena Națională disponibilă, vom juca pe Arenă. Să stea liniștiți, să nu mai facem pușcărie, arestări”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, anunţ triumfător după Otelul – FCSB 1-3

Gigi Becali a făcut un anunţ triumfător după victoria celor de la FCSB în deplasarea de la Galaţi. Patronul de la FCSB e convins că echipa sa nu va avea rival în acest sezon.

Gigi Becali a fost extrem de mulţumit de jocul echipei din deplasarea de la Galaţi. FCSB este singura echipă din campionat cu punctaj maxim. Becali a convins că echipa sa va defila în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt mulţumit pentru că îmi era teamă că nu le puteam marca gol. E o echipă foarte arţăgoasă. După ce am marcat gol, nu am mai avut nicio emoţie. Mi-au plăcut. Este jocul pe care l-am visat întotdeauna. Rapiditate, din prima. Pac-pac-pac. Asta au jucat. Chiar dacă mai greşeşti şi o dai la adversari. Să nu o pierzi când driblezi. E prea mare viteză, e ca la rachetă. Calitatea lui Chiricheş s-a văzut şi când pasează. Da, e lider.

Anul ăsta e gata. Nu mai are cum să ne atingă nimeni. Anul acesta trebuie să ne aduceţi echipe să jucăm că nu mai avem cu cine să jucăm. Avem prea mare valoare. O să vedem cu CFR-ul, e mai puternică decât anul trecut„, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și