Închide meniul

Uluitor! Gigi Becali i-a schimbat postul lui Dorin Rotariu după doar două zile de antrenament şi fără niciun meci jucat la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 17:21

Reclamă
Uluitor! Gigi Becali i-a schimbat postul lui Dorin Rotariu după doar două zile de antrenament şi fără niciun meci jucat la FCSB

Gigi Becali, asalt total pe piaţa transferurilor

Hepta

Gigi Becali i-a schimbat postul lui Dorin Rotariu după doar două zile de antrenament şi fără niciun meci jucat la FCSB. În momentul în care Dorin Rotariu a fost prezentat de FCSB, Gigi Becali a anunţat că acesta va fi folosit ca vîrf de atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După numai două zile de antrenamente, Gigi Becali a făcut un anunţ şocant. Patronul de la FCSB a spus că i-a schimbat postul lui Dorin Rotariu.

Gigi Becali i-a schimbat postul lui Dorin Rotariu după doar două zile de antrenament şi fără niciun meci jucat la FCSB

„Am înțeles că Dorin Rotariu este foarte bun, nu se așteptau la așa ceva. Cei din staff mi-au dreptate mie, au spus că va fi un jucător care ne va ajuta foarte mult. Îl veți vedea de la primul meci. 

Atacant în dreapta va fi. Și eu sunt specialist dacă îl bag în dreapta, nu? Că tot spuneau specialiștii că trebuie băgat în dreapta. Va juca în dreapta, nu atacant central” , a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Cosmin Moţi l-a avertizat pe Gigi Becali despre poziţia lui Rotariu

Cosmin Moţi a transmis avertisment pentru Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu. Oficialul celor de la Ludogorets a vorbit despre viitorul fostului atacant de la Dinamo, în tricoul echipei „roș-albastre”.

Reclamă

Dorin Rotariu a revenit în Liga 1 după ce a semnat cu FCSB, din postura de jucător liber de contract. Gigi Becali a declarat că dorește să îl folosească pe jucătorul de 28 de ani drept un „număr 9”, dar directorul tehnic al lui Ludogoreț a tras un semnal de alarmă, legat de acest lucru.

Fost jucător la Dinamo și component al echipei naționale, actual director tehnic la Ludogoreț, a vorbit despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Cosmin Moți este de părere că noul fotbalist din lotul lui Elias Charalambous trebuie, înainte de toate, să facă față din punct de vedere psihic la echipa „roș-albastră”, având în vedere posibilele critici din partea lui Gigi Becali.

„El, când a ajuns la Ludogoreţ, 7 luni a avut acelaşi antrenor. Antrenorul care l-a adus în iarnă a spus că nu îl mai vrea în vară.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând psihic trebuie să fii bine, să accepţi criticile patronului pe care îl cunoaştem cu toţii… acum e fericit cu un jucător, la o săptămână anunţă că îl dă afară”, a spus Cosmin Moţi la digisport.ro.

De asemenea, oficialul echipei din Bulgaria a menționat faptul că Dorin Rotariu ar avea dificultăți în a juca poziția dorită de Gigi Becali, adică cea de atacant central. Moți i-a dat și un sfat latifundiarului din Pipera, menționând faptul că jucătorul de 28 de ani ar da randament mult mai mare pe partea dreaptă a terenului.

„E un jucător căruia îi este greu să joace cu spatele la poartă. Eu îl văd în dreapta, are calitate tehnică foarte bună. Nu ştiu dacă va reuşi să se impună ca număr 9”, a precizat directorul tehnic al lui Ludogoreţ.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și