Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri din cariera de „antrenor”: „Pe Octavian Popescu nu l-am schimbat niciodată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 iunie 2022, 16:35

Gigi Becali, dezvăluiri din cariera de „antrenor: „Pe Octavian Popescu nu l-am schimbat niciodată!

Gigi Becali e patronul FCSB

Gigi Becali râde într-o conferință de presă la Palat / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că Octavian Popescu e singurul jucător de la FCSB pe care nu l-a schimbat niciodată în timpul unui meci, pentru că îl consideră „Maradona”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e sigur că Octavian Popescu poate să-i câștige meciurile de unul singur, așa că nu-l scoate niciodată din teren în timpul unui meci. Alți favorți ai patronului, Olaru și Tănase, nu se bucură de același privilegiu.

Gigi Becali, fermecat de Octavian Popescu

„Eu vă spun așa. I-am schimbat de multe ori pe Darius Olaru sau pe Florin Tănase, dar niciodată pe Octavian Popescu. Nu l-am scos niciodată din echipă. De ce? Pentru că e Maradona, îți câștigă singur meciurile”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

10 goluri a înscris „perla” lui Becali în precedentul sezon din Liga 1 şi a atras atenţia mai multor cluburi din Europa. Tavi Popescu este monitorizat atent şi de granzii Turciei, Galatasaray şi Beşiktaş.

4 milioane de euro este cota de transfer a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com. Gigi Becali vrea să obțină 50 de milioane în schimbul „perlei” sale.

Reclamă

Octavian Popescu, aproape de un transfer de senzaţie la Torino

Octavian Popescu este aproape de un transfer de senzaţie şi ar putea juca, de sezonul viitor, în Serie A. Italienii anunţă că Torino poartă deja negocieri cu oficialii lui FCSB pentru aducerea atacantului de 19 ani.

Tavi Popescu este pe lista de achiziţii a lui Ivan Juric. Toro.it a dezvăluit că tehnicianul croat a cerut 10 jucători pentru a-şi putea îndeplini obiectivul – calificarea în cupele europene. „Perla” lui Gigi Becali este printre favoriţii lui Juric.

„Taurii” au terminat pe locul 10 ultima ediţie de campionat şi au planuri mari de la noul sezon. Oficialii clubului sunt dispuşi să bage adânc mâna în buzunar, dar vor avea o misiune dificilă în a-l convinge pe Gigi Becali să îşi reducă pretenţiile financiare uriaşe. Patronul vicecampioanei României a cerut 50 de milioane de euro pentru tânărul jucător, care a făcut deja pasul la naţionala de seniori.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Becali a anunţat în ce condiţii poate ajunge Octavian Popescu la Torino

Victor Becali a anunţat în ce condiţii poate ajunge Octavian Popescu la Torino. De interesul formaţiei din Serie A pentru „perla” FCSB se vorbeşte încă de la începutul anului, când scouteri ai clubului din Italia au venit să urmărească meciurile lui FCSB.

„El e jucătorul lui FCSB. Nu știu ce se va întâmpla. Știți pretențiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează. El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta.

Nu știu ce se va întâmpla. Dacă zice o sumă, el mai lasă, dar nu prea mult. Deocamdată nu este nimic concret. Meciurile naționalei nu i-au făcut niciun deserviciu lui Popescu. Nu a jucat extraordinar, dar când a fost titular, echipa a câștigat. Nu poate fi un deserviciu când ești convocat”, a declarat Victor Becali, potrivit gsp.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, cuvinte uriașe pentru Octavian Popescu
  • Patronul lui FCSB a dat din casă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și