Închide meniul

Octavian Popescu, aproape de un transfer de senzaţie în această vară! Echipa din Serie A care a început deja negocierile cu Gigi Becali şi FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 iunie 2022, 8:34

Octavian Popescu, aproape de un transfer de senzaţie în această vară! Echipa din Serie A care a început deja negocierile cu Gigi Becali şi FCSB

Octavian Popescu, aproape de un transfer de senzaţie la Torino

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Flaviu Buboi

Octavian Popescu este aproape de un transfer de senzaţie şi ar putea juca, de sezonul viitor, în Serie A. Italienii anunţă că Torino poartă deja negocieri cu oficialii lui FCSB pentru aducerea atacantului de 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu este pe lista de achiziţii a lui Ivan Juric. Toro.it a dezvăluit că tehnicianul croat a cerut 10 jucători pentru a-şi putea îndeplini obiectivul – calificarea în cupele europene. „Perla” lui Gigi Becali este printre favoriţii lui Juric.

Octavian Popescu, aproape de un transfer de senzaţie la Torino

Sursa citată anterior a precizat că au început deja negocierile cu: Gabriel (p, Lecce), Dovbryk (a, Dnipro), Faes (d, Reims), Fares (d, Lazio), Gnonto (a, Zurich), Haveri (d, Rimini), Joao Pedro (a, Cagliari) Maggiore (c, Spezia), Mandragora (c, Juventus), Mazzocchi (d, Salernitana), Nelsson (d, Galatasaray), Pellegri (a, Monaco), Praet (c, Leicester), Popescu (a , FCSB), Solomon (a, Shakhtar Donetsk), Strefezza (a, Lecce), Yilmaz (d, Besiktas).

„Taurii” au terminat pe locul 10 ultima ediţie de campionat şi au planuri mari de la noul sezon. Oficialii clubului sunt dispuşi să bage adânc mâna în buzunar, dar vor avea o misiune dificilă în a-l convinge pe Gigi Becali să îşi reducă pretenţiile financiare uriaşe. Patronul vicecampioanei României a cerut 50 de milioane de euro pentru tânărul jucător, care a făcut deja pasul la naţionala de seniori.

De interesul lui Torino pentru Octavian Popescu se vorbeşte încă de la începutul anului, când scouteri ai clubului din Italia au venit să urmărească meciurile lui FCSB.

Reclamă

Da, a venit un reprezentant de la Torino, dar ați înțeles greșit, nu a venit special pentru Tavi Popescu. A venit să vadă jucători, nu un jucător anume. Iar de multe ori s-a întâmplat ca un scouter să vină pentru un jucător și să vadă un altul„, a declarat atunci Victor Becali.

10 goluri a înscris „perla” lui Becali în precedentul sezon din Liga 1 şi a atras atenţia mai multor cluburi din Europa. Tavi Popescu este monitorizat atent şi de granzii Turciei, Galatasaray şi Beşiktaş.

Mircea Sandu i-a făcut portretul lui Octavian Popescu

Fostul preşedinte al FRF nu este mulţumit de ceea ce a văzut la tânărul jucător. Mircea Sandu a înscris 167 de goluri în 408 meciuri pentru Sportul Studenţesc. Fostul atacant al naţionalei României a ţinut să îi transmită un mesaj vehement puştiului de 19 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu a jucat în umilinţa suferită de tricolori pe Giuleşti. A intrat în minutul 58 al meciului România – Muntenegru, scor 0-3, din UEFA Nations League. Modul în care a evoluat l-a dezamăgit pe Mircea Sandu.

Mai e de muncă. Băiatul ăsta deja a avut deja o atitudine delăsătoare şi mai ales faţă de suporteri. Nu poți la vârsta asta, lasă-i pe ăia mai bătrâni să se manifeste. Tu bagă capul în pământ și pleacă. La meciul cu Muntenegru a intrat delăsator. A dat mingile în aut, era debusolat.

Are o perspectivă, calități, schimbări de direcție, viteză bună, dar trebuie să muncească. Uitați-vă la Ronaldo, cel mai bun exemplu.

Cum muncește Ronaldo, cum muncește Ibrahimovic. Astea sunt lucruri care nu se vor întâmpla niciodată cu jucătorii din România”, a declarat Mircea Sandu la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și