Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare! Haos total la antrenamentele de la FCSB: „Ce face, mă? Cum nu-i place?! Pune-l, mă, la muncă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2022, 21:51

Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare! Haos total la antrenamentele de la FCSB: „Ce face, mă? Cum nu-i place?! Pune-l, mă, la muncă!

Gigi Becali a luat foc după meciul cu Anderlecht

Hepta

Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare de la antrenamentele de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor spune că sunt jucători care nu se pregătesc la capacitate maximă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre jucătorii care nu dau tot la antrenamentele pe care le face Nicolae Dică la FCSB este Eduard Radaslavescu. Becali a aflat de acest lucru şi a dat ordin. Gigi Becali le-a transmis celor din staff să scoată untul din jucători la antrenamente.

Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare! Haos total la antrenamentele de la FCSB

Şi atunci eu ce să fac? Să mă duc la antrenamente? Şi aşa, <<Becali se bagă la echipă, Becali se bagă la echipă!>> Acuma nu mai rămâne decât să mă duc la antrenamente, să stau la antrenamente să observ ce antrenamente face Dică.

Pei, dacă facem nişte antrenamente că bem o cafeluţă, mâncăm un fursec. După aia stai că facem un duş, după aceea puţin cu gheaţă, şi mai facem şi un masaj ca să ne relaxăm. Atunci plecăm acasă, dacă facem aşa. Pei nu, mă, nu aşa!

Nu că n-am vorbit cu Dică. Dică o să-mi zică săracul <<dar n-aveţi încredere în mine?>> Eu nu mă refer la el. Mă refer la antrenorii români. Pei, nu am explicaţia. Pei, cum adică nu rezistă în cupele europene. Cum adică o echipă care face transferuri în toată cariera ei de 1,4 milioane de euro. Şi eu am numai un jucător, Coman, de 3 milioane.

Reclamă

Şi nu îşi mai revine Coman! Care-i treaba de nu-şi mai revine? Pune-l, mă, la muncă. Că nu ştiu ce, că lui Radaslavescu nu îi place să muncească. Ce face mă, cum nu-i place?! Pune-l, mă, la muncă!”, a spus la primasport.ro.

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară

Roș-albaștrii au fost „distruși” cu 0-10, la general, de Silkeborg, în cele două partide din grupele UEFA Conference League.

Acum, Gigi Becali se gândește doar să-și recupereze banii investiți la FCSB, apoi să iasă din peisajul fotbalului românesc. Finanțatorul vicecampioanei a dezvăluit că Rachid Bouhenna și Denis Haruț, amândoi titulari în FCSB – Silkeborg 0-5, vor pleca de la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali va continua „curățenia” în iarnă, urmând ca mai mulți jucători cu salarii mari să fie dați afară.

„Despre jucători ce să mai spun? Eu sunt nebun că am dat atâţia bani pe transferuri. Nu joacă nimic. Dar în curând o să facem o curăţenie generală. În primul rând, Bouhenna şi Haruţ nu mai au ce căuta la noi.

O să plece cât de curând, amândoi! Şi nu doar ei. Păi ţin jucători pe care îi plătesc cu salarii mari ca să ce? Să mă fac de râs prin Europa? Nu, tată. La revedere! Am investit atâţia bani în transfeuri…

Nu ştiu ce o să facem mai departe. Dar o să plece mulţi în iarnă de la echipă. O să şi vând ce e de vândut şi asta e. La ora actuală nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve la FCSB. N-aţi văzut? Nicio diferenţă.

A fost o bătaie de joc la adresa mea. Eu aşa ceva nu mai accept. Nu o să mai bag bani în transferuri pentru că nu sunt nebun”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și