Închide meniul

Gigi Becali, dialog spumos cu Daniel Pancu: “E greu cu Rapidul anul ăsta, nea Gigi!”. Patronul FCSB a oferit replica pe loc

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 august 2022, 21:03

Gigi Becali, dialog spumos cu Daniel Pancu: “E greu cu Rapidul anul ăsta, nea Gigi!”. Patronul FCSB a oferit replica pe loc

Daniel Pancu și Gigi Becali, dialog spumos

Daniel Pancu și Gigi Becali, dialog spumos / Colaj Hepta

Gigi Becali a purtat un dialog spumos cu Daniel Pancu, pe tema luptei la titlu în Liga 1. Fostul atacant și antrenor al Rapidului l-a avertizat pe patronul FCSB că formația giuleșteană va pune mari probleme celorlalte echipe în acest sezon. Latifundiarul din Pipera n-a fost impresionat de previziunea lui “Pancone” și i-a oferit un răspuns pe loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nu îi dă vreo șansă Rapidului în lupta pentru titlu. Finanțatorul “roș-albaștrilor” consideră că lotul lui Adrian Mutu nu este de ajuns de puternic pentru ca giuleștenii să poată emite pretenții să câștige trofeul pe care îl așteaptă de 20 de ani.

Gigi Becali, dialog spumos cu Daniel Pancu: “E greu cu Rapidul anul ăsta, nea Gigi!”

Discuția dintre Gigi Becali și Daniel Pancu a pornit de la o “săgeată” îndreptată de patronul vicecampioanei către echipa de suflet a fostului internațional.

“La ora asta nu mai discut deloc de transferuri. Mă fac de râs după aia, las Rapidul să termine în fața mea? Atât le trebuie. Trebuie să țin jucătorii, mai iau doi jucători, să-i spulbere. Ca să se oftice Pancu”, a spus Gigi Becali, amuzat, pentru Digisport.

Pancu a dar curs “înțepăturii” lui Becali și i-a răspuns tot cu zâmbetul pe buze:

Reclamă

„E greu cu Rapidul anul asta, nea Gigi!”

Ulterior, patronul FCSB a vrut să se asigure că replica sa nu a fost luată personal de Pancu și a adăugat:

“Am glumit cu Daniel, să nu se supere! E Mutu antrenor, trebuie să-i aduci bancă. Nu are cu ce să se lupte la titlu”, a încheiat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid este campioana transferurilor din Liga 1, în această vară. Giuleștenii au adus nu mai puțin de 9 jucători în actuala perioadă de mercato: Marko Dugandzic, Florin Ștefan, Jayson Papeau, Andrei Ciobanu, Valentin Costache, Paul Iacob, Damien Dussaut, Alexandru Crivac și Alexandru Mățan.

În plus, Rapid l-a cumpărat definitiv și pe Alexandru Albu, mijlocașul aflat deja sub formă de împrumut la formația giuleșteană de la Concordia Chiajna.

  • Rapid a învins FCSB cu 2-0 în a doua etapă din Liga 1, în Giulești.

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid. Patronul FCSB susține că giuleștenii i-au oferit 2 milioane de euro pentru ”Mbappe de România”, dar a refuzat.

„Eu îl pun vreodată pe Dică să sune patronii pentru jucători. Eu i-am răspuns din bun simț. Mi-a zis Mutu că Rapid ne dă două milioane pentru Coman. Mutu se bucură de o simpatie și atunci îl respect. Dar nu putem să ținem cont doar de jucătorul de valoare care a fost. Nu i-am zis nimic de bun simț, i-am spus doar că nu-l dau.

Dacă tu ești patron, Șucu sau Angelescu, mă contactezi. Dacă eu am 5 milioane pentru Olaru și tu vii și îmi spui că-mi dai un milion și jumătate… Poți să spui, că nu te bate nimeni, dar ești de râs.

Nu cred că Șucu îl pune pe vânzătorul de mobilă de la magazin să negocieze cu cei de la mobilă din Italia. Șucu trebuia să mă sune, că are telefonul meu și mă cunoaște. Dar nu mai vreau, că nu mai vreau să mă cert cu lumea.

Fiecare pasăre pe limba ei piere. Și-au luat un pic de avânt, dar o să-i vedem peste 5-6 etape. Dacă ne dă 10 milioane, îi dau pe Coman și Olaru. Eu îi dau, dar să vedem dacă se duc ei la Rapid. Coman are 20.000 de euro la mine, dar dacă se duce la Rapid vrea 25.000 de euro. Îi dai atât?

Reclamă

Olaru are și el 15.000 la mine, la Rapid vrea 20.000. Îi dai? Dacă eu nu fac asemenea prostii să dau salarii uriașe, nu cred că Șucu, care e sub mine ca avere, poate face asemenea greșeli. Nu cred că face el mizerii de-astea. Dar cred că Mutu a făcut asta.

Era la masă cu cineva și cred că a zis să facă și el caterincă. L-am cunoscut pe Șucu, e un om de calitate, un om cuminte la locul lui. De-aia nici nu vreau să mă iau de el. Ce vină are el că unii angajații de acolo negociază. Dică nu și-ar permite să facă asta”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, dialog spumos cu Daniel Pancu: “E greu cu Rapidul anul ăsta, nea Gigi!”
  • Patronul FCSB a oferit replica pe loc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Rafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și