Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid: ”A zis să facă și el caterincă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 14:25

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid: ”A zis să facă și el caterincă!”

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid. Patronul FCSB susține că giuleștenii i-au oferit 2 milioane de euro pentru ”Mbappe de România”, dar a refuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu îl pun vreodată pe Dică să sune patronii pentru jucători. Eu i-am răspuns din bun simț. Mi-a zis Mutu că Rapid ne dă două milioane pentru Coman. Mutu se bucură de o simpatie și atunci îl respect. Dar nu putem să ținem cont doar de jucătorul de valoare care a fost. Nu i-am zis nimic de bun simț, i-am spus doar că nu-l dau.

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid

Dacă tu ești patron, Șucu sau Angelescu, mă contactezi. Dacă eu am 5 milioane pentru Olaru și tu vii și îmi spui că-mi dai un milion și jumătate… Poți să spui, că nu te bate nimeni, dar ești de râs.

Nu cred că Șucu îl pune pe vânzătorul de mobilă de la magazin să negocieze cu cei de la mobilă din Italia. Șucu trebuia să mă sune, că are telefonul meu și mă cunoaște. Dar nu mai vreau, că nu mai vreau să mă cert cu lumea.

Gigi Becali: ”Dacă ne dă 10 milioane, îi dau pe Coman și Olaru!

Fiecare pasăre pe limba ei piere. Și-au luat un pic de avânt, dar o să-i vedem peste 5-6 etape. Dacă ne dă 10 milioane, îi dau pe Coman și Olaru. Eu îi dau, dar să vedem dacă se duc ei la Rapid. Coman are 20.000 de euro la mine, dar dacă se duce la Rapid vrea 25.000 de euro. Îi dai atât?

Reclamă

Olaru are și el 15.000 la mine, la Rapid vrea 20.000. Îi dai? Dacă eu nu fac asemenea prostii să dau salarii uriașe, nu cred că Șucu, care e sub mine ca avere, poate face asemenea greșeli. Nu cred că face el mizerii de-astea. Dar cred că Mutu a făcut asta.

Era la masă cu cineva și cred că a zis să facă și el caterincă. L-am cunoscut pe Șucu, e un om de calitate, un om cuminte la locul lui. De-aia nici nu vreau să mă iau de el. Ce vină are el că unii angajații de acolo negociază. Dică nu și-ar permite să facă asta”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Adrian Mutu a vorbit cu Gigi Becali despre transferurile lui Darius Olaru şi Florinel Coman

Adrian Mutu a dezvăluit că a vorbit cu Gigi Becali despre eventualele transferuri ale lui Darius Olaru şi Florinel Coman, de la FCSB la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Preţul cerut de patronul roş-albaştrilor i-a făcut pe giuleşteni să renunţe repede la mutări.  

„Am făcut transferuri bune, cu ţintă. Normal că ne-am mai dori şi alţi jucători, dar nu putem să îi luăm pe toţi, nu? Este adevărat că i-am dori pe Coman şi Olaru.

Am vorbit personal cu domnul Becali, dar altele sunt preţurile. Nu ne permitem aşa ceva, e încheiată treaba. Nu mai avem ce să discutăm. Nu pot să le spun decât baftă! Şi FCSB-ul îi urez baftă!”, a spus Mutu, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” Vezi toate știrile
Citește și