Închide meniul

Gigi Becali, discurs dur la adresa arbitrilor din Liga 1: „Cum să sancționez boii de la bicicletă?”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 aprilie 2023, 8:30

Reclamă
Gigi Becali, discurs dur la adresa arbitrilor din Liga 1: Cum să sancționez boii de la bicicletă?”

Cine e omul de afaceri român care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa arbitrilor din Liga 1! Patronul FCSB-ului este nemulțumit de deciziile luate de arbitrii români, considerând că echipa sa este dezavantajată. În prezent, FCSB se află pe locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a declarat exasperat atât de arbitrii din teren, cât și de cei din camera VAR. Acesta a amintit de faptul că formația sa ar fi avut trei penalty-uri neacordate în meciul cu Universitatea Craiova, din prima etapă de play-off, terminat 1-1.

Gigi Becali, discurs dur la adresa arbitrilor din Liga 1

Omul de afaceri îi ceartă pe arbitrii din Liga 1 pentru faptul că nu apelează mai des la sistemul VAR, în timpul meciurilor.

„Nu mai poți să le spui cum le spuneai înainte, că ei nu sunt hoți. Ca să le spui că fură, un cuvânt pe care îl spunem noi la nervi… De furat, ei nu fură.

Poți să le spui incompetenți, asta poți să le spui. Păi dacă tu și cu VAR spui «Domne, lasă că știu eu»?

Reclamă

Păi, dacă ai VAR, consultă-l, dacă nu ești atât de inteligent. Dacă și cu VAR se greșește, ce mai vreți?

Am avut trei 11 metri cu Craiova și nu ne-a dat nimic, ce mai vrei? Asta nu mai contează, cum să sancționez boii de la bicicletă?”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Arbitrii din Liga 1 nu au scăpat nici de furia lui Mihai Stoica

Nici Mihai Stoica nu s-a lăsat mai prejos. Managerul general de la FCSB susține că echipa la care activează a fost eliminată din Cupa României din cauza erorilor arbitrului Adrian Cojocaru.

Reclamă 4 / 0/3

„Există inamovibilitatea arbitrilor. Nu au niciun fel de problemă, pot greşi, că nu se întâmplă nimic. Dacă greşesc împotriva noastră. Când greşeşte vreunul în favoarea noastră, atunci sunt probleme mari de tot.

Noi nu jucăm în Cupa României pentru că am fost eliminaţi de Cojocaru! La UTA. Cojocaru ne-a eliminat! Cum ne-a eliminat: ne-a eliminat un jucător, pe bună dreptate, după care nu a vrut să îl elimine pe Benga.

S-a uitat la el, Benga lovise mingea după fluierul lui, 50 de metri s-a dus mingea, nu l-a eliminat, s-a întors cu spatele, după care a eliminat încă un jucător de la noi, după care, înainte de ultima fază a meciului, l-a eliminat gratuit pe Octavian Popescu, al treilea jucător!

Ce măsură s-a luat? A fost reţinut, cât, cinci minute de la delegări? Ce a fost asta? Şi acum, deodată, se dezvoltă o sensibilitate extremă, «nu suntem apăraţi». Luaţi-vă protecţie.

Ei au schimbat regulamentul ca să pună piedici echipelor mai bune, din moment ce au pus echipele mai bune să joace numai în deplasare. Aia nu are cum.

Dar aşa ceva nu se poate, nu e normal. Nu e normal tu să creezi un asemenea handicap. Nu poţi să ne trimiţi să jucăm de trei ori în deplasare. Nu ai cum.

Şi să aştepţi după aia să fie competiţia asta atractivă. Păi, atractică e dacă jucăm noi, se uită lumea la televizor. Dacă nu, nu se uită nimeni, asta e realitatea, ce să facem?

Reclamă

Că rupem toate topurile audienţelor… ce să facem? Nu cer să îmi facă avatar, deşi, în mod normal, dacă cineva trebuie avantajat, avanteajează echipele bune. Lasă-le pe alea să se lupte împotriva retrogradării”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și