Închide meniul

Gigi Becali, după ce a refuzat 3 milioane de euro pe Ştefan Târnovanu: „Zici că e Dan Grecu. E maimuţă, pisică”

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2023, 15:57

Reclamă
Gigi Becali, după ce a refuzat 3 milioane de euro pe Ştefan Târnovanu: „Zici că e Dan Grecu. E maimuţă, pisică

Fundaşul central care îl impresionează pe Gigi Becali, înainte de debutul sezonului

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gigi Becali a oferit explicaţii după ce a refuzat 3 milioane de euro pe transferul lui Ştefan Târnovanu, jucător cotat la 2 milioane de euro. Becali l-a comparat pe portarul de la FCSB cu Dan Grecu, fostul gimnast român, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 1976.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am primit o ofertă de trei milioane de euro. Mi-a zis Giovanni `vrei 3 milioane pe Târnovanu?`. `Bă, nu!`. Am zis că vreau 10 milioane. Oamenii ca să ştie ridicolul lor. Nici măcar un simplu lucru nu ştii. Omul când face o afacere cere cinci lei. Poate cere doi sau şapte. Dar să-l cerţi pe om că de ce cere 10? Atât vreau eu pe marfa mea.

Gigi Becali, după ce a refuzat 3 milioane de euro pe Ştefan Târnovanu

Giovanni a zis `băi, Gigi, cum să dea 10 milioane?`. Am zis `Băi, Giovanni, nu e obligatoriu să dea, dar eu atât vreau`. Eu zic că Tărnovanu face 30-40 de milioane şi eu vreau numai 10. Are 2 metri şi zici că e Dan Grecu.

Face şpagat şi le întinde la 180 de grade. Păi nu ai văzut? Zici că e maimuţă, pisică. E mai bun decât Lobonţ. Aşa e, la 2 metri să ai mobilitatea asta. Eu de ce să nu vreau 10? E posibil să-l dau fără bani”, a zis Becali.

Ilie Dumitrescu, despre cum a blocat Gigi Becali transferul lui Târnovanu

Ilie Dumitrescu a vorbit despre cum a blocat Gigi Becali transferul lui Târnovanu. Fostul internațional a vorbit despre suma pe care latifundiarul a cerut-o în schimbul lui Ștefan Târnovanu, de 10 milioane de euro.

Reclamă

Portarul celor de la FCSB a fost desemnat cel mai bun jucător din grupele EURO U21. Prestațiile sale au atras interesul unor formații din Europa, dar acestea s-au lovit de suma imensă pe care Gigi Becali o cere în schimbul jucătorului.

Ilie Dumitrescu consideră că Târnovanu ar fi trebuit să fie lăsat să plece. Fostul component al echipei naționale crede că portarul ar fi avut de câștigat dacă s-ar fi transferat de la FCSB. Argumentul acestuia este că, în cazul în care goalkeeper-ul va trece printr-o perioadă mai proasă ar putea fi scos din echipă, exact ca și în cazul lui Andrei Vlad.

„Nu știu, în momentul în care patronul echipei a cerut zece milioane, lucrurile s-au blocat. E foarte greu să se achite zece milioane pentru Târnovanu. El ar merita, dar trebuie să luam în considerare că marketul nostru nu a ajuns la maturitate, chiar dacă au mai fost câteva excepții.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui ca mai mulți jucători să se impună la un anumit nivel prin Anglia, Germania, Italia, ca să poți să ceri anumite sume. Nu vreau să dau exemple în care anumiți jucători au avut oferte. Aș începe cu Coman, a fost ofertă de nouă milioane.

Chiar vorbeam cu Victor Becali. Spunea că sunt momente. Coman, nouă milioane, venea de la un turneu final, a mai fost Denis Alibec, undeva la 6 milioane de la Marseille. S-au cerut 10 milioane, nu s-a putut. Nici Coman și nici Alibec nu s-au transferat.

Acum poate era un moment favorabil pentru Târnovanu. Nu știu pe ce sumă, dar trebuie să te gândești puțin și la jucător. 5 milioane pentru un portar nu este o sumă mică. Poate sunt trei milioane, poate cinci, poate patru, dar trebuie să te gândești și la viitorul jucătorului.

La modul la care reacționează Gigi, la un moment dat.. Vlad era portarul titular. A făcut două sau trei greșeli și a fost trecut pe bancă. Asta se poate întâmpla în viața unui portar”, a spus Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și