Închide meniul

Ilie Dumitrescu, despre cum a blocat Gigi Becali transferul lui Ștefan Târnovanu: „E greu să dea cineva 10 milioane de euro!”

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 23:27 / Actualizat: 14 iulie 2023, 20:36

Reclamă
Ilie Dumitrescu, despre cum a blocat Gigi Becali transferul lui Ștefan Târnovanu: „E greu să dea cineva 10 milioane de euro!

Ilie Dumitrescu l-a avertizat pe Gigi Becali

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a vorbit despre cum a blocat Gigi Becali transferul lui Ștefan Târnovanu. Fostul internațional a vorbit despre suma pe care latifundiarul a cerut-o în schimbul lui Ștefan Târnovanu, de 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul celor de la FCSB a fost desemnat cel mai bun jucător din grupele EURO U21. Prestațiile sale au atras interesul unor formații din Europa, dar acestea s-au lovit de suma imensă pe care Gigi Becali o cere în schimbul jucătorului.

Ilie Dumitrescu, despre cum a blocat Gigi Becali transferul lui Ștefan Târnovanu. Fostul fotbalist consideră că portarul ar fi trebuit să fie lăsat să plece

Ilie Dumitrescu consideră că Ștefan Târnovanu ar fi trebuit să fie lăsat să plece. Fostul component al echipei naționale crede că portarul ar fi avut de câștigat dacă s-ar fi transferat de la FCSB. Argumentul acestuia este că, în cazul în care goalkeeper-ul va trece printr-o perioadă mai proasă ar putea fi scos din echipă, exact ca și în cazul lui Andrei Vlad.

„Nu știu, în momentul în care patronul echipei a cerut zece milioane, lucrurile s-au blocat. E foarte greu să se achite zece milioane pentru Târnovanu. El ar merita, dar trebuie să luam în considerare că marketul nostru nu a ajuns la maturitate, chiar dacă au mai fost câteva excepții.

Ar trebui ca mai mulți jucători să se impună la un anumit nivel prin Anglia, Germania, Italia, ca să poți să ceri anumite sume. Nu vreau să dau exemple în care anumiți jucători au avut oferte. Aș începe cu Coman, a fost ofertă de nouă milioane.

Reclamă

Chiar vorbeam cu Victor Becali. Spunea că sunt momente. Coman, nouă milioane, venea de la un turneu final, a mai fost Denis Alibec, undeva la 6 milioane de la Marseille. S-au cerut 10 milioane, nu s-a putut. Nici Coman și nici Alibec nu s-au transferat.

Acum poate era un moment favorabil pentru Târnovanu. Nu știu pe ce sumă, dar trebuie să te gândești puțin și la jucător. 5 milioane pentru un portar nu este o sumă mică. Poate sunt trei milioane, poate cinci, poate patru, dar trebuie să te gândești și la viitorul jucătorului.

La modul la care reacționează Gigi, la un moment dat.. Vlad era portarul titular. A făcut două sau trei greșeli și a fost trecut pe bancă. Asta se poate întâmpla în viața unui portar”, a spus Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu

„M-a sunat Giovanni: «Bă, Gigi, cât vrei pe Târnovanu? Că, uite, am o echipă care dă trei milioane». Și i-am zis: «Da, bă, Giovanni, și eu vreau zece». Că: «Cum, bă, să zic așa ceva»… Băi, Giovanni, ei când ți-au zis ție trei (n.r. milioane) le-a fost rușine? «Păi, da, bă, dar sunt trei milioane». Da, și zece milioane sunt tot zece milioane.

El mi-a zis: «Băi, Gigi, mi-e jenă, mă, să cer zece milioane». Păi, spune-le așa: «Bă, el atât vrea, zece milioane. Așteptați un an și o să vedeți că s-ar putea să vrea mai mult». Are doi metri aproape și la doi metri ai lui are mobilitate…

(n.r. e vreo șansă să se transfere în această vară?) Nu cred. Păi, dacă eu am cerut zece milioane. De la trei, la zece… Dacă ceream cinci, poate dădeau ei patru, dar dacă eu cer zece, mijlocul ar fi șase jumate. Dacă ar da ei șase jumate, șapte… Dar nu cred că dau atât. Eu am cerut zece că atât cred eu că trebuie să iau”, a spus latifundiarul, pentru prosport.ro.

La 23 de ani, Târnovanu are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. S-a remarcat în meciurile României U21 de al Campionatul European.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și