Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase e convins că Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Vlad Chiricheş: „Îi va ajuta”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2023, 11:21

Reclamă
Florin Tănase e convins că Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Vlad Chiricheş: „Îi va ajuta

Florin Tănase e convins că Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Chiricheş

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase e convins că Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Vlad Chiricheş. Tănase a spus că Vlad Chiricheş poate fi „asul” din mâneca celor de la FCSB în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB după mai multe săptămâni de negocieri cu Gigi Becali.

Florin Tănase e convins că Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Vlad Chiricheş

Eu cred că îi va ajuta. Îl ştiu pe Chiri, e un jucător cu experienţă, a jucat atâta timp în străinătate şi cu siguranţa va aduce un plus„, a spus Florin Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Florin Tănase a vorbit şi despre returul cu CSKA 1948 Sofia. În tur, FCSB s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Florinel Coman.

„Eu cred că vor trece mai departe. E bine că au câştigat şi sunt sigur că vor câştiga şi meciul de acasă şi că se vor califica”, a mai spus Florin Tănase.

Reclamă

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB. Fundaşul de 33 de ani a revenit în Liga 1 după 10 ani. El a fost titular în victoria celor de la FCSB de la Galaţi. Echipa lui Elias Charalambous a câştigat cu 2-0 duelul cu Oţelul Galaţi. Pentru formaţia roş-albastră au marcat Octavian Popescu şi Andrea Compagno.

După 10 ani în care a evoluat în Premier League şi Serie A, Vlad Chiricheş a revenit în Liga 1. Fundaşul de 33 de ani a fost titular în victoria roş-albaştrilor de la Galaţi.

Chiricheş, care a evoluat 63 de minute în meciul cu Oţelul, a declarat la finalul meciului de la Galaţi că trebuie să se reobişnuiască cu mentalitatea din fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, fundaşul central a comentat şi faza din prima repriză, atunci când a fost aproape de un autogol la meciul de revenire în tricoul lui FSCB.

„E un teren dificil la Galaţi. Îmi aduc aminte din anii trecuţi, o echipă arţâgoasă, agresivă. Poate am fi putut să jucăm mai bine. Cum am spus, e un teren dificil. Personal, după două luni, cred că a fost bine. Au fost emoţii normale, de un nou început. Am fost concentrat, setat pe meciul acesta şi nu cred că au fost probleme.

Nu îmi dădeam autogol. Cred că am ajutat la faza aceea, a fost o respingere bună. Nu am avut emoţii că intra în poartă.

Pot spune că m-am trezit într-o altă realitate, trebuie să mă obişnuiesc, ştiu treaba asta, să revin la mentalitatea de aici, la tot ce se întâmplă. Să aduc prin experienţa mea ceva în plus, să ajut echipa să câştige campionatul. Sper să reuşim să facem treburi bune. Sunt patru victorii, sper să o ţinem tot aşa, să jucăm mai bine, să dăm mai multe goluri şi să nu mai primim goluri.

Încerc să mă reobişnuiesc. Am trăit nişte momente şi când am ieşit… Nişte înjurături gratuite, fără sens. În rest a fost ok, echipa a câştigat, am arătat un spirit bun, determinare. E important pentru echipă.

E extraordinar, sunt fericit că lumea mă apreciază. Le mulţumim că au făcut deplasarea şi ne-au susţinut. I-am răsplătit cu această victorie”, a declarat Vlad Chiricheş, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris Vezi toate știrile
Citește și