Închide meniul

Gigi Becali, după golul lui Octavian Popescu de la Galaţi: „L-am certat puţin ca să se trezească”

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2023, 14:53

Reclamă
Gigi Becali, după golul lui Octavian Popescu de la Galaţi: „L-am certat puţin ca să se trezească

Gigi Becali, după golul lui Octavian Popescu de la Galaţi

Octavian Popescu, în Oţelul Galaţi - FCSB / Hepta

Gigi Becali, după golul lui Octavian Popescu de la Galaţi. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că a fost nevoit să îl certe pe tânărul de 20 de ani, pentru a reveni la forma din trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a deschis scorul în meciul de la Galaţi, cu Oţelul, câştigat de FCSB cu 2-0, în etapa a treia a Ligii 1. Acesta a fost primul gol marcat de Octavian Popescu în actualul sezon.

Gigi Becali, după golul lui Octavian Popescu de la Galaţi: „L-am certat puţin ca să se trezească”

Gigi Becali nu şi-a pierdut încrederea în Octavian Popescu. Patronul celor de la FCSB este mulţumit după golul înscris de tânărul de 20 de ani în meciul de la Galaţi, atunci când a deschis scorul cu Oţelul. Popescu a înscris în minutul 40, cu un şut superb, din afara careului.

Gigi Becali a dezvăluit că a fost nevoit să îl certe pe Popescu, după ce acesta nu a arătat o formă extraordinară în ultima perioadă:

„Tavi n-a uitat fotbalul, mai trebuie să fie puțin certat. Asta am și făcut. L-am certat puțin ca să se trezească. E mai mare concentrare la fotbal. El, de fapt, cu golul ăla a deschis jocul”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Octavian Popescu nu se sperie de criticile lui Gigi Becali

Octavian Popescu nu se sperie de criticile lui Gigi Becali. Atacantul de 20 de ani a avut o primă reacţie după golul spectaculos marcat la Galaţi, în Oţelul – FCSB, scor 0-2.

Într-un moment în care vicecampioana României suferea în joc, Tavi Popescu a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă. Andrei Cordea a avut o incursiune în flancul drept, a intrat în centru şi i-a pasat jucătorului de 20 de ani. Octavian Popescu nu a stat pe gânduri şi a şutat, cu latul, de la aproximativ 25 de metri. A trimis mingea spre vinclul porţii adverse!

„Aveam nevoie foarte mare de acest gol, mai ales că au început să apară nişte critici. M-am descurcat bine şi în repriza a doua unde am fost folosit, eram mai în centru. Am făcut un meci bun.

Reclamă 4 / 0/3

A fost şi cartonaşul roşu, am avut şi o accidentare la gleznă la echipa naţională, dar mă antrenez 100% şi încerc să revin la forma la care am fost.

Suntem pe drumul cel bun, suntem fericiţi, avem moralul ridicat. Aşteptăm meciul cu bulgarii şi vrem să mergem mai departe.

Eu încerc să iau criticile care mă ajută. Am văzut niște aiureli la televizor. Se știe ce se vorbește… Dacă nu mă ajută, eu le dau la o parte. Este presiune mereu, mereu suntem focusaţi să luăm cele trei puncte. În fiecare an am pierdut puncte cu echipele care nu se băteau la campionat.

Va fi foarte greu. Nu avem suporterii aproape, dar am încredere în coechipieri şi în staff că vom merge mai departe”, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și