Închide meniul

Gigi Becali, după revenirea lui Dinamo în Liga 1: „Nu o să facă față. Retrogradează iar”

Alex Masgras Publicat: 4 iulie 2023, 16:17

Reclamă
Gigi Becali, după revenirea lui Dinamo în Liga 1: „Nu o să facă față. Retrogradează iar

Gigi Becali, după revenirea lui Dinamo în Liga 1

Gigi Becali, după revenirea lui Dinamo în Liga 1

Gigi Becali, după revenirea lui Dinamo în Liga 1. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre promovarea rivalei în prima divizie, dar nu crede că formaţia din Ştefan cel Mare poate face faţă cerinţelor din Liga 1, în condiţiile în care se confruntă în continuare cu probleme financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este de părere că Dinamo are nevoie de un investitor care să bage mulţi bani în club, pentru ca echipa să reuşească să se menţină în prima ligă.

Gigi Becali, după revenirea lui Dinamo în Liga 1: „Nu o să facă față. Retrogradează iar”

Patronul celor de la FCSB nu crede că Dinamo are şanse să se menţină în prima divizie dacă nu va găsi un investitor care să preia clubul:

„Nu e bine să înfigi cuțitul în rana omului. Dinamo e Dinamo, e păcat că a ajuns așa. Trebuie să vină cineva să bage bani. Că așa nu se poate, că ia ăla 10%, ăla 7%. Le trebuie cineva cu bani.

Nu o să facă față. Retrogradează iar. Dacă nu sunt bani, retrogradezi! Să vedeți ce scandaluri o să fie. Le trebuie jucători”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

FCSB şi Dinamo se vor întâlni încă din etapa a doua a noului sezon din Liga 1. Partida este programată pe 22 iulie şi are şanse foarte mari să se dispute pe stadionul Steaua, potrivit patronului de la FCSB.

Gigi Becali, convins că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Ciolacu le-a dat ordin”

În această vară, Arena Naţională va organiza mai multe concerte, fiind indisponibilă pentru fotbal în perioada 15 iulie – 15 august.

Astfel, FCSB trebuie să găsească un nou stadion pentru a evolua în derby-ul din etapa a doua cu Dinamo. Una dintre variante este stadionul Steaua, iar Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, este convins că meciul se va putea disputa în Ghencea şi că nu se teme de incidente între fanii FCSB şi CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu cred că vom juca acolo. Au tot făcut figuri. N-am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon să îi mulţumesc. Am şi eu relaţii sus. Ciolacu le-a dat ordin „bă, am promis şi mă ţin de cuvânt. Am promis lui Becali că avem obligaţia să joace Steaua (n.r. – FCSB) pe Ghencea, rezolvaţi problema!”. 100% o să jucăm în Ghencea. Lor le e frică de Talpan. Îţi dai seama în ce ţară trăim, să îţi fie frică de Talpan. Dacă de Talpan ţi-e frică… Cât e Ciolacu, nu îmi fac griji. Unde să joci? O să jucăm în funcţie de meciuri, Ghencea şi Arcul de Triumf. Şi pe Arena Naţională, meciurile de anvergură.

(n.r. – Nu vă e frică de incidente?) Ce incidente? De ce avem miliţia? Miliţia e să stea ca în Franţa. Ce e aia incidente? Eşti cuminte, îţi vezi de treaba ta. Eşti vagabond, miliţia, te arestează, puşcărie! Ce incidente? Mă apuc să fac şi eu incidente. Facem incidente cu toţii. La Peluza Sud, majoritatea sunt băieţii mai educaţi, cu şcoli. Au ei ce au cu mine, dar nu sunt oameni proşti”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și