Închide meniul

Gigi Becali e dezamăgit de Octavian Popescu: „Nu mai am încredere în el”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2023, 8:33

Reclamă
Gigi Becali e dezamăgit de Octavian Popescu: „Nu mai am încredere în el

Gigi Becali e dezamăgit de Octavian Popescu

Octavian Popescu, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Gigi Becali e dezamăgit de Octavian Popescu. Tânărul de 20 de ani a intrat pe teren în repriza a doua cu CSKA 1948 Sofia, dar prestaţia lui nu a fost cea la care se aştepta patronul FCSB. CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele două meciuri din Liga 1, câştigate de FCSB cu U Craiova 1948 şi Dinamo, Octavian Popescu a fost suspendat.

Gigi Becali e dezamăgit de Octavian Popescu: „Nu mai am încredere în el”

Sincer să spun, nu prea mai am încredere în Octavian Popescu. Nu știu ce s-a întâmplat. Un jucător poate să aibă căderi, de două-trei luni, apoi își revine. Dar noi îl așteptăm de doi ani! O spun cu regret, dar n-am ce face, trebuie să spun ceea ce simt.

Calitățile le are, dar probabil că are nevoie de un antrenor care să îi spună ce să facă pentru calitățile lui. Nu-mi dau seama”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Marius Şumudică a identificat marea problemă a lui Octavian Popescu: „El nu poate să joace nici număr 10!”

Marius Şumudică a identificat marea problemă a lui Octavian Popescu. Gigi Becali l-a făcut praf pe Tavi Popescu, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1.

Reclamă

Marius Şumudică e de părere că singura poziţie pe care Octavian Popescu poate da randament este cea de extremă stânga. În acest moment, titular pe acea poziţie este Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB în acest moment.

Octavian Popescu are o problemă: nu poate să joace niciodată în banda dreaptă. El nu poate să joace nici număr 10, singura poziție în care a dat randament a fost în banda stângă, unde joacă Florinel Coman în momentul de față.

N-ai cum să joci, fiindcă Florinel Coman are cel mai bun început de campionat. Ce să faci? În plus, Octavian Popescu a avut două etape de suspendare, n-are minute. El trebuie să joace, ca să crească. L-am văzut și un pic supărat când a intrat ieri”, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu şi la cald, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

Gigi Becali l-a distrus pe Tavi Popescu după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. Patronul FCSB a fost extrem de nemulţumit de prestaţia lui Popescu, care a fost trimis la pauză în teren.

Octavian Popescu a fost desfiinţat, în direct la TV, de Gigi Becali. Patronul FCSB a spus că „perla” sa a jucat „la mişto”.

Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne scoată el mereu? Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic…. dar nu știu.

Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu de la FCSB: „Trebuie să lupte pentru titularizare!”

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu, de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că mijlocaşul de 20 de ani trebuie să lupte pentru postul de titular de la gruparea lui Elias Charalambous.

„Octavian Popescu va trebui să lupte pentru titularizare, la momentul acesta, cu cel mai bun prieten al lui, David Miculescu.

Asta nu e o problemă, pentru că sperăm să avem cât mai multe meciuri şi atunci vom apela la rotaţie. După meciul cu Dinamo, jucăm în Bulgaria, apoi la Galaţi. E clar că nu putem juca cu aceiaşi jucători.

Reclamă

Nu ştim ce se va întâmpla cu Olaru şi cu Coman, dacă îi vom recupera”, declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și