Închide meniul

Gigi Becali e gata să dea 3 milioane de euro pe 3 jucători de la Universitatea Craiova: „Echipa e puternică, dă oricine”

Alex Ioniță Publicat: 23 iulie 2023, 17:28

Reclamă
Gigi Becali e gata să dea 3 milioane de euro pe 3 jucători de la Universitatea Craiova: Echipa e puternică, dă oricine”

Gigi Becali e gata să dea 3 milioane de euro pe 3 jucători de la Universitatea Craiova

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e gata să dea 3 milioane de euro pe 3 jucători de la Universitatea Craiova. Patronul celor de la FCSB a lăudat lotul formației patronate de Mihai Rotaru. Acesta a menționat că ar transfera 3 jucători de la formația din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera o poate întări pe FCSB, pentru a forța grupele UEFA Conference League. Vicecampioana debutează în preliminariile competiției miercuri, împotriva celor de la CSKA 1948 Sofia, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gigi Becali e gata să dea 3 milioane de euro pe 3 jucători de la Universitatea Craiova. Patronul vicecampioanei i-ar putea umple conturile lui Mihai Rotaru

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că i-ar putea oferi o sumă considerabilă lui Mihai Rotaru, în schimbul a 3 fotbaliști de la Universitatea Craiova. Latifundiarul a declarat că ar oferi câte un milion de euro pentru Andrei Ivan, Ștefan Baiaram și Jovan Markovic, fotbaliști pe care îi consideră o soluție pentru formația „roș-albastră”.

„La Craiova (n.r. Universitatea Craiova) dă oricine un milion pe Ivan, pe Baiaram. Chiar mai mult. Eu aș da un milion pe Baiaram, dacă ar fi. Sau pe Ivan, poate și pe Markovic.

De-asta spun că Universitatea Craiova e puternică, dă oricine. Are 3 jucători pe care aș da câte un milion. Nu mai există niciun fotbalist în România pe care să dai un milion. Dacă îmi spune Rotaru să-i dau 3 milioane pe 3 jucători de la ei, îi dau 3 milioane și aleg 3 fotbaliști, pentru că am de unde să aleg.

Reclamă

Dacă mă pune CFR, nu dau, că nu are. Nimeni nu mai are din România. La mine, valoarea e pe bani. Farul nu intră în această ecuație, sunt jucători tineri, care valorează chiar mai mult, dar pe care nu dă nimeni acum un milion”, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, supărat pe Victor Piţurcă: „Nu îl înţeleg, nu îi e frică de Dumnezeu?”

Gigi Becali e supărat pe Victor Piţurcă. Foşti prieteni în perioada în care Victor Piţurcă era antrenorul echipei patronate de el, Gigi Becali a explicat ce l-a deranjat la „Piţi”.

„Sunt 505% convins că vom juca în Ghencea, subiect închis. Talpan, părerea mea că nu o să mai fie. Pe Marius (n.r. Lăcătuș) îl cunosc așa ca om. Unt pe pâine el ca om, bomboană de om. Ce se bagă el, pentru ce. Măcar de ar fi luat, e angajat acolo. Ce te bagi tu într-un lucru care știi sigur unde-i dreptatea. El știe unde-i dreptatea, Marius toți ăștia și Stoica (n.r. Tudorel Stoica) știe unde-i dreptatea. Dar el și când era fotbalist era un fel de Jolly Joker a lui Pițurcă, ce zice Pițurcă aia e. Cel mai bine și cel mai bine din toți, știu toți, cel mai bine știe Pițurcă, că FCSB e Steaua, nimeni nu știe ca el, el a fost acolo, a avut 33%.

Reclamă 4 / 0/3

Nici pe el nu-l înțeleg, dacă l-ai fi vorbit vreodată de rău, asta e, se răzbună omul, niciodată nu l-am considerat un, dintre toți singurul pe care am supărare așa, nu dușmănie, singurul pe care nu-l înțeleg și vine să râd când zice că FCSB nu e Steaua e Pițurcă, atât. Pițurcă, tu care nu ai nevoie, ai câștigat foarte mulți bani din asta, ai luat un teren care face peste 1 milion jumate, 500.000 pe 4%, cum să zici așa, nu ți-e frică că te bate Dumnezeu?”, a declarat latifundiarul din Pipera, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și