Închide meniul

„Gigi Becali face echipa la FCSB?”. Toni Petrea a rupt tăcerea: „Este normal și îl înțeleg!”. Antrenorul a spus totul

Cosmin Cioboată Publicat: 16 noiembrie 2022, 8:50

„Gigi Becali face echipa la FCSB?. Toni Petrea a rupt tăcerea: „Este normal și îl înțeleg!. Antrenorul a spus totul

Toni Petrea, dezamăgit după Universitatea Craiova - Chindia 3-0

Toni Petrea este antrenorul Chindiei Târgovişte / Hepta

  • „Gigi Becali face echipa la FCSB?”. Toni Petrea a rupt tăcerea

„Gigi Becali face echipa la FCSB?”, a fost întrebarea primită de Toni Petrea. Antrenorul care a pregătit formația roș-albastră în două perioade a rupt tăcerea și a dezvăluit cum era alcătuit primul „11”. Petrea, în prezent pe banca Chindiei Târgoviște, a explicat că doar se sfătuia cu patronul FCSB-ului, ci nu îi erau impuse anumite schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrea consideră că strategia lui Gigi Becali este corectă, ținând cont că „trăim într-o societate capitalistă”, în care latifundiarul din Pipera își dorește să obțină maximum de profit de pe urma clubului pe care îl finanțează.

„Gigi Becali face echipa la FCSB?”. Cum a răspuns Toni Petrea

Toni Petrea a dezvăluit cum decurgeau discuțiile între el și patronul FCSB-ului:

Reclamă

„Discuţiile se leagă de ceea ce s-a întâmplat la FCSB. Este un club privat unde există un patron care îşi bagă banii. Nu aş vrea să discut despre chestia asta, dar s-a creat o imagine greşită.

Cu domnul Becali discutam şi veneam cu argumente pro şi contra referitor la jucătorii care trebuie să joace. Nu mi-a spus să joc cu unul sau cu altul. Nu s-a întâmplat aşa ceva. Dar şi dumneavoastră dacă aţi avea o afacere v-aţi implica îndeaproape.

Reclamă

Chiar dacă nu aveţi cunoştinţe într-un anumit domeniu, trebuie să supravegheaţi ce se întâmplă. Este normal să îl înţeleg pe domnul Becali. Trăim într-o societate capitalistă, sunt investiţii făcute, automat trebuie să te gândeşti şi la ce poţi să scoţi.

Nu mi s-a părut greu să fiu antrenor la FCSB. Mi s-a părut foarte bine, a fost foarte bine. Am avut onoarea să antrenez o echipă atât de mare. Mi s-a mai spus că sunt mai relaxat acum decât atunci când antrenam la FCSB. Dar nu simt asta. Eu cred că sunt la fel”, a spus Toni Petrea, pentru Fanatik.

Toni Petrea ar accepta o nouă provocare la FCSB

Toni Petrea a anunțat recent că ar accepta să revină la FCSB, dacă Gigi Becali îl va contacta din nou pentru postul de antrenor principal al roș-albaștrilor. Tehnicianul de 47 de ani l-a dat exemplu pe Nicolo Napoli, cel care a revenit a noua oară la FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB e în prezent fără antrenor principal, după plecarea lui Nicolae Dică, care a lăsat-o pe vicecampioana României în afara play-off-ului. Gigi Becali a anunțat de mai multe ori că regretă că l-a înlocuit pe Petrea cu Dică la începutul stagiunii.

„E greu să vorbesc acum, eu sunt la Chindia. Nu se știe în viață ce se întâmplă! Nicolo Napoli a ajuns a noua oară la Craiova (n.r. – râde!) Nu se știe niciodată! N-am de ce să spun nu, am relații foarte bune cu cei din cadrul clubului. Mă rog, înseamnă că am lăsat ceva în urmă acolo. Doi an la rând ne-am bătut până la final la titlu, cu șanse reale. Cred că asta a contat, n-am decât să mă bucur pentru faptul că patronul și cei de acolo mă apreciază”, a spus Toni Petrea, conform Fanatik.

Toni Petrea e omul care i-a adus FCSB-ului singurul trofeu din ultimii șapte ani, Cupa României, în 2020, după finala câștigată cu Sepsi. În ambele sale mandate la FCSB, roș-albaștrii au pierdut la limită titlul împotriva rivalilor de la CFR Cluj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”