Închide meniul

Toni Petrea, pregătit să revină a treia oară la FCSB: „N-am de ce să spun nu!” L-a dat exemplu pe Nicolo Napoli

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 noiembrie 2022, 18:59

Toni Petrea, pregătit să revină a treia oară la FCSB: „N-am de ce să spun nu! L-a dat exemplu pe Nicolo Napoli

Toni Petrea, pregătit să revină a treia oară la FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci / Hepta

Toni Petrea a anunțat că ar accepta să revină la FCSB, dacă Gigi Becali îl va contacta din nou pentru postul de antrenor principal al roș-albaștrilor. Tehnicianul de 47 de ani l-a dat exemplu pe Nicolo Napoli, cel care a revenit a noua oară la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e în prezent fără antrenor principal, după plecarea lui Nicolae Dică, care a lăsat-o pe vicecampioana României în afara play-off-ului. Gigi Becali a anunțat de mai multe ori că regretă că l-a înlocuit pe Petrea cu Dică la începutul stagiunii.

Toni Petrea ar accepta să revină la FCSB

„E greu să vorbesc acum, eu sunt la Chindia. Nu se știe în viață ce se întâmplă! Nicolo Napoli a ajuns a noua oară la Craiova (n.r. – râde!) Nu se știe niciodată! N-am de ce să spun nu, am relații foarte bune cu cei din cadrul clubului. Mă rog, înseamnă că am lăsat ceva în urmă acolo. Doi an la rând ne-am bătut până la final la titlu, cu șanse reale. Cred că asta a contat, n-am decât să mă bucur pentru faptul că patronul și cei de acolo mă apreciază”, a spus Toni Petrea, conform Fanatik.

Toni Petrea e omul care i-a adus FCSB-ului singurul trofeu din ultimii șapte ani, Cupa României, în 2020, după finala câștigată cu Sepsi. În ambele sale mandate la FCSB, roș-albaștrii au pierdut la limită titlul împotriva rivalilor de la CFR Cluj.

Toni Petrea, de neînvins în Liga 1 după plecarea de la FCSB

Petrea o antrenează în prezent pe Chindia Târgoviște, echipă cu care face minuni, reușind să obțină 6 victorii în primele sale 10 partide pe banca târgoviștenilor.

Reclamă

În ultima partidă, Chindia lui Toni Petrea a fost egala liderului Farul, scor 1-1. Fostul antrenor al roș-albaștrilor e neînvins în Liga 1 de când a ajuns la Târgoviște. Singura sa înfrângere pe banca Chindiei a fost în Cupa României, 0-1 cu Ocna Mureș.

Mihai Stoica, reverenţă în faţa lui Toni Petrea

Managerul general de la FCSB a fost uluit de munca depusă de ex-antrenorul FCSB într-un timp scurt la Chindia.

”Nu că mă gândeam că nu se duce seria asta chiar aşa. Dar Voluntari anul trecut nu schimba fundaşii centrali sau foarte rari. O mare absenţă e Ricardinho. Tamaş a plecat, Matricardi nu prea a reuşit să umple golul, n-are nicio legătură cu Tamaş. Ciobotariu a plecat. Meleke a jucat mai mult mijlocaş.

Reclamă 4 / 0/3

Ei anul trecut erau betonaţi, acum primesc goluri cu uşurinţă. Popadiuc a marcat golul 3 marcat cu piciorul stang, el fiind cu piciorul stang, a dat senzaţional de acolo. Este senzaţional ce a făcut acolo. Execuţie de fotbalist! Şi are deja 6 goluri. La Toni Petrea e piatră preţioasă acum, ca aşa îi zicea Becali (n.r. râde).

A reuşit să îi facă pe jucătorii din Târgovişte să devină o echipă de reacţie. Faţă de anul trecut, Anton Petrea a pierdut mulţi jucători! Dar cu toate ăstea… Acum are jucători refuzaţi de alte echipe! A reuşit să facă o echipă care în ritmul ăsta are şanse la play-off. A gândit meciul perfect azi. A pregătit cu totul altceva la ce pregătea la noi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și