Închide meniul

Gigi Becali face presiuni pentru ca FCSB să fie primită în Ghencea. Cere audienţă la prim-ministrul României: „Am plătit 40-50 de milioane de euro taxe!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2022, 20:14

Reclamă
Gigi Becali face presiuni pentru ca FCSB să fie primită în Ghencea. Cere audienţă la prim-ministrul României: „Am plătit 40-50 de milioane de euro taxe!

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali îşi doreşte cu orice preţ ca FCSB – CFR Cluj să se poată disputa în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor a făcut deja cerere la MApN, dar s-a lovit până acum de refuzul Armatei. E dispus să îi ceară ajutorul prim-ministrului României, Nicolae Ciucă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a cedat nervos şi anunţă că a achitat taxe de aproape 50 de milioane de euro. Nu înţelege de echipa lui nu ar putea evolua pe stadionul construit din bani publici.

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mai mult pentru suporteri şi pentru toată ţara românească care e stelistă. O să cer şi la prim-ministru audienţă. O să îi spun: ‘Dacă vreţi să mergem toţi la balamuc, mergem!’. Eu am adus în România aproximativ 100 de milioane de euro. Am plătit 40-50 de milioane de euro taxe de când am preluat echipa. Iar CSA nu e Steaua… ea în 4-5 ani, când o să se termine procesele, nu o să mai poată să folosească numele. Eu sunt acum FCSB, dar sunt român şi am societate în România. Eu aduc bani, CSA consumă 2-3 milioane de euro din banii publici ai românilor.

Noi nu avem voie şi ei joacă după ce consumă 3 milioane de euro din banii publici? Ei joacă cu 2.000 de suporteri. Eu vreau să fiu apropiat de suporteri, numai că ei trebuie să înţeleagă că la mine eu comand.

Stadionul e făcut din banii publici. Depunem cerere şi trebuie să ne dea voie. Eu nu m-am implicat, dar dacă este aşa miză importantă, o să merg să văd dacă ministrul Armatei… el sigur va înţelege. Ştie foarte bine situaţia. Meciul ăsta vreau să jucăm în Ghencea. E dorinţa galeriei şi vreau să le împlinesc dorinţa. Permanent cred că nu ne lasă ei. Ei zic că e stadionul lor, bine mă, e al vostru„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB rămâne fără variante. FCSB are şanse minime să joace la Buzău

Gigi Becali îşi doreşte ca echipa lui să revină în Ghencea, dar pare un „vis interzis”. CSA Steaua îl poate ţine departe de arena care are 31.000 de locuri şi a costat peste 94 de milioane de euro. Fără a putea să joace pe Arena Naţională, FCSB avea stadionul din Buzău drept variantă de rezervă.

Managerul sportiv al lui FC Buzău anunţă că sunt probleme cu starea gazonului, astfel că derby-ul are şanse tot mai mici să poată fi găzduit acolo.

Vă dați seama că pentru Buzău, ca oraș, dar și fotbalistic, ar fi extraordinar ca meciul care ar putea decide campioana să se joace în Crâng. S-ar umple, cu siguranță, stadionul, și ar fi un eveniment notabil.

Reclamă

Dar nu cred că, până la urmă, se va juca la Buzău. Un impediment ar fi gazonul care are ceva probleme. Organizatorii vor tocmai asta, să ofere un câmp de joc de cea mai bună calitate”, a declarat Marin Mitran pentru gsp.ro.

Răspunsul CSA Steaua la solicitarea lui Gigi Becali

CSA Steaua a lansat un comunicat oficial, după ce Gigi Becali a anunțat că vrea ca meciul FCSB – CFR Cluj să se joace pe Ghencea. Patronul clubului din Berceni a transmis că va face cerere să joace partida din ultima etapă a play-off-ului în „casa” steliștilor.

„Militarii” s-au sesizat și au oferit repede replica lui Gigi Becali, care vrea audienţă la prim-ministrul României. Oficialii CSA Steaua au spus că nu vor comenta declarația lui Gigi Becali, dar vor analiza cererea patronului FCSB și vor oferi un răspuns în conformitate cu prevederile legale.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu comentează afirmațiile patronului FCSB, dar vă putem comunica faptul că stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Prioritate în folosirea acestuia o au echipele de fotbal și rugby ale clubului. Ca și până acum, orice solicitare va fi analizată în cadrul clubului, iar răspunsul va fi în conformitate cu prevederile legale.

Referitor la faptul că echipa națională a României a jucat pe stadionul Steaua, vă comunicăm că între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Federația Română de Fotbal a fost încheiat un protocol de colaborare privind disputarea meciurilor reprezentativei României pe stadionul din Ghencea”, a anunțat Biroul de presă al CSA Steaua București.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și