Închide meniul

FCSB rămâne fără variante pentru derby-ul cu CFR Cluj. Alungaţi de pe Arena Naţională, roş-albaştrii au şanse minime să joace la Buzău. Veşti negre pentru Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2022, 18:03

FCSB rămâne fără variante pentru derby-ul cu CFR Cluj. Alungaţi de pe Arena Naţională, roş-albaştrii au şanse minime să joace la Buzău. Veşti negre pentru Gigi Becali

Stadionul din Buzău are şanse mici să găzduiască derby-ul FCSB - CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB se luptă pentru câştigarea titlului în Liga 1, dar are probleme în a-şi găsi un stadion pe care să dispute derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. Roş-albaştrii rămân fără variante pentru meciul care s-ar putea juca cu trofeul pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îşi doreşte ca echipa lui să revină în Ghencea, dar pare un „vis interzis”. CSA Steaua îl poate ţine departe de arena care are 31.000 de locuri şi a costat peste 94 de milioane de euro. Fără a putea să joace pe Arena Naţională, FCSB avea stadionul din Buzău drept variantă de rezervă.

FCSB riscă să nu poate juca nici la Buzău derby-ul cu CFR Cluj

Managerul sportiv al lui FC Buzău anunţă că sunt probleme cu starea gazonului, astfel că derby-ul are şanse tot mai mici să poată fi găzduit acolo.

Vă dați seama că pentru Buzău, ca oraș, dar și fotbalistic, ar fi extraordinar ca meciul care ar putea decide campioana să se joace în Crâng. S-ar umple, cu siguranță, stadionul, și ar fi un eveniment notabil.

Dar nu cred că, până la urmă, se va juca la Buzău. Un impediment ar fi gazonul care are ceva probleme. Organizatorii vor tocmai asta, să ofere un câmp de joc de cea mai bună calitate”, a declarat Marin Mitran pentru gsp.ro.

Reclamă

Nu este pentru prima dată când FCSB şi-a dorit să se ducă la Buzău. „Este un oraș care fierbe pentru echipa noastră”, a declarat MM Stoica.

Răspunsul CSA Steaua la solicitarea lui Gigi Becali

CSA Steaua a lansat un comunicat oficial, după ce Gigi Becali a anunțat că vrea ca meciul FCSB – CFR Cluj să se joace pe Ghencea. Patronul clubului din Berceni a transmis că va face cerere să joace partida din ultima etapă a play-off-ului în „casa” steliștilor.

„Militarii” s-au sesizat și au oferit repede replica. Oficialii CSA Steaua au spus că nu vor comenta declarația lui Gigi Becali, dar vor analiza cererea patronului FCSB și vor oferi un răspuns în conformitate cu prevederile legale.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu comentează afirmațiile patronului FCSB, dar vă putem comunica faptul că stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Prioritate în folosirea acestuia o au echipele de fotbal și rugby ale clubului. Ca și până acum, orice solicitare va fi analizată în cadrul clubului, iar răspunsul va fi în conformitate cu prevederile legale.

Referitor la faptul că echipa națională a României a jucat pe stadionul Steaua, vă comunicăm că între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Federația Română de Fotbal a fost încheiat un protocol de colaborare privind disputarea meciurilor reprezentativei României pe stadionul din Ghencea”, a anunțat Biroul de presă al CSA Steaua București.

Patronul lui FCSB îşi doreşte ca FCSB să joace în Ghencea

Gigi Becali vrea cu orice preţ în Ghencea. Echipa lui nu va putea juca, în ultima etapă, pe cel mai mare stadion al țării, din cauza unui festival de muzică. Organizatorii au închiriat terenul în perioada 16 mai – 11 iunie. După ce a învins la Cluj, scor 0-1, FCSB ar putea evolua în ultima etapă, tot cu CFR, cu titlul pe masă.

Direct pe Ghencea o să jucăm (n.r. meciul decisiv cu CFR). Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. CSA Steaua)? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie. Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și