Închide meniul

Gigi Becali face transferul de titlu la FCSB! „Le-am făcut o ofertă”

Dan Roșu Publicat: 20 decembrie 2023, 14:14

Reclamă
Gigi Becali face transferul de titlu la FCSB! „Le-am făcut o ofertă

Gigi Becali, convins că îşi vinde cu 10 milioane de euro noile "perle" de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali face transferul de titlu la FCSB. Agentul Florin Vulturar a anunţat că a făcut deja o ofertă oficială pentru Nana Antwi, de la Urartu, de 50.000 de euro. Rămâne de văzut dacă fundaşul va ajunge la liderul din Liga 1 în ianuarie, sau la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am avut o discuție cu cei de la Urartu, le-am făcut o ofertă, vom vedea, așteptăm zilele următoare să vedem dacă vor accepta. Da, este oferta de 50.000 de euro de care spunea Gigi Becali. Băiatul intră în ultimele 6 luni și e foarte posibil să semneze în ianuarie.

Gigi Becali face transferul de titlu la FCSB! „Le-am făcut o ofertă”

El poate semna în ianuarie cu FCSB, dar să mai rămână aici. Oricum, în vară e liber de contract. Dacă armenii acceptă oferta vine de acum, dacă nu va fi semnat și vine în vară, cam asta e ideea.

Momentan, cu cel de Sheriff (n.r. – David Ankeye) a rămas așa în stand-by, vedem. Căutăm atacant, dar e destul de greu. Cu atacanții e cea mai mare problemă în momentul de față. Dar dacă nu va veni un atacant, ai variante”, a spus Vulturar, citat de fanatik.ro.

Fundaşul de 23 de ani cotat la 275.000 de euro a marcat două goluri şi a oferit şi două assist-uri, în cele 23 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Urartu.

Reclamă

Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu

Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu. Patronul de la FCSB e sigur de reuşită dacă echipa sa va intra în playoff cu un avans de 5 puncte.

Gigi Becali nu mai concepe să rateze titlul şi în acest sezon. Patronul de la FCSB nu a trecut nici acum peste golul lui Florinel Coman din derby-ul cu CFR Cluj, care a fost anulat.

“Când ai diferență cu soț mai ai un punct în plus. Când ai diferență cu soț ori nu te rotunjești tu și nici ei, ori te rotunjești și tu și ei. Ai avantajul că ai diferența de puncte, că ai terminat sezonul regulat cu mai multe puncte. La egalitate suntem favorizați. Deci nu ai 4, ai 5.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă avem 5 sau 6 puncte avans după înjumătățire nu mai am niciun fel de emoții. Puteam să avem 11 puncte față de ei (n.r. CFR Cluj). Alea 2 (n.r. din egalul cu CFR Cluj) care erau la noi acum, minus 1 la ei (n.r. la CFR Cluj)”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și