Închide meniul

Gigi Becali, făcut praf de Radu Paraschivescu! „Minte fără strop de ruşine… Şi-a pus guler ghipsat ca să iasă din închisoare”

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2024, 8:15

Reclamă
Gigi Becali, făcut praf de Radu Paraschivescu! „Minte fără strop de ruşine… Şi-a pus guler ghipsat ca să iasă din închisoare

Gigi Becali, făcut praf de Radu Paraschivescu

Colaj Gigi Becali şi Radu Paraschivescu

Gigi Becali a fost făcut praf de Radu Paraschivescu. Totul a pornit de la anumite declaraţii făcute de patronul campioanei, prin care acesta susţinea că scriitorul l-ar fi contactat pentru a-i cere un sfat legat de o eventuală funcţie pe care şi-ar fi dorit-o la Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri susţine că l-a sfătuit pe Paraschivescu să stea departe de fotbal şi să îşi vadă de meseria lui. Auzind dezvăluirile lui Becali, scriitorul, invitat special în cadrul emisiunilor sportive de la Digi Sport, l-a contrazis pe Becali, în termeni duri.

Declaraţiile lui Gigi Becali despre Radu Paraschivescu

„Paraschivescu nu e om deștept? Ai văzut ce știe fotbal, de 10 ori mai bun ca mine. Ăla, ăla ăla, știe toate, cutare. Paraschivescu, scriitorul. Când a vrut să se ducă la Voluntari, m-a sunat pe mine, deși mă critica.

M-a întrebat ‘Dom’le, vreau să mă duc la Voluntari, ce zici’. I-am zis ‘Vrei să îți spun adevărul? Vezi de treaba ta. La fotbal..’. Acum vreo 5 ani. Omul știa, e deștept, știa că pot să îi dau un sfat bun. M-a sunat că dacă se duce la Voluntari.

I-am zis ‘Băi, omule, eu zic să îți vezi de treaba ta’. ‘Păi, bă, gainarul e la găini, ciobanul e la oi, văcarul e la vaci, dumneata ești acolo la carte. Vrei să te faci de râs? Dacă vrei să te faci de râs, du-te’”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, făcut praf de Radu Paraschivescu

Radu Paraschivescu l-a atacat dur pe Becali, susţinând că latifundiarul a fost cel care l-a contactat pentru a-i oferi un post la Voluntari, fiind refuzat. În postarea de pe Facebook, Paraschivescu a adus aminte şi de perioada în care patronul FCSB a fost după gratii, atunci când roş-albaştrii câştigau penultimul titlu. 

„Într-o intervenție telefonică la Fanatik, patronul FCSB minte fără strop de rușine. Personajul, cu care refuz să intru în dialog din 2008, afirmă că l-aș fi rugat să mă ajute să ajung manager la FC Voluntari.

În realitate, a fost exact pe dos. Personajul m-a sunat ca să-mi facă această propunere, pe care evident că am refuzat-o. „O să vă sune și finul”, a insistat personajul. „O să-i răspund la fel”, am spus. Nu știu dacă personajul poate produce dialogul nostru, spre a vedea cine minte. Eu pot.

Reclamă

Să nu uităm că e un vorba de un ins care și-a pus guler ghipsat ca să iasă mai devreme din închisoare. Și care, din același motiv, a „scris” cinci „cărți”, deși singur afirma că „de la citit îmi lăcrimează ochii, m-ai înțeles”?”, a postat pe Facebook Radu Paraschivescu.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și