Închide meniul

Ce a scris presa italiană despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB! A fost amintit momentul convocării la naţionala Italiei

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 12:12

Reclamă
Ce a scris presa italiană despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB! A fost amintit momentul convocării la naţionala Italiei

Ce a scris presa italiană despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB

Andrea Compagno, în timpul meciului Sepsi - FCSB / Profimedia Images

Presa din peninsulă a reacţionat după transferul lui Compagno în China. Iată ce a scris presa italiană despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii nu au uitat momentul în care Compagno a fost convocat în lotul lărgit al naţionalei Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta din preliminariile EURO 2024. În cele din urmă, selecţionerul Roberto Mancini nu l-a păstrat şi în lotul final pentru acele două jocuri.

Ce a scris presa italiană despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB!

”Cel mai prolific atacant italian din 2022, Andrea Compagno, părăsește România și Steaua (n.r. – FCSB): a decis să-și continue cariera mutându-se în China.

Pentru isprăvile sale din România, Compagno l-a determinat pe Roberto Mancini să-l pună pe lista preliminară pentru meciurile cu Anglia și Malta din preliminariile Campionatului European.

Din decembrie anul trecut se vorbea despre un transfer, care s-a concretizat acum: a semnat un contract pe doi ani cu Tianjin Jinmen Tiger, în prima ligă chineză”, a scris calciomercato.com despre transferul lui Compagno în China.

Reclamă

Gigi Becali a vorbit din nou de Andrea Compagno! Care e, de fapt, adevăratul motiv pentru care a renunţat la el!

Gigi Becali a vorbit din nou de Andrea Compagno! Declaraţiile patronului FCSB-ului vin după ce Darius Olaru a spus că italianul i-ar fi putut ajuta pe „roş-albaştri” cu Sepsi.

Gigi Becali a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care a renunţat la Compagno a fost că nu voia să îi prelungească înţelegerea.

Andrea Compagno avea contract cu echipa lui Gigi Becali până în vara acestui an, dar FCSB avea opţiune de prelungire pentru alţi doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

Becali nu voia să îl piardă gratis, aşa că s-a mulţumit cu cei 120.000 de euro primiţi. Totodată, a economisit salariul până în vară al italianului.

Trebuia să-i fac al doilea contract, cu 25.000 de euro pe lună”

Dacă-l mai ţineam (n.r: pe Compagno), trebuia să-i fac din nou contract. Ce rost avea? Am luat 120.000 de euro, sunt bani. Sunt unii jucători care se întreabă de ce-i dau. Mi-e frică, că dacă-i am, îi bag. Dacă nu ştii cu mingea, nu joci.

Trebuia să-i fac al doilea contract, cu 25.000 de euro pe lună. Am salvat 75.000 de euro, plus am luat 120.000 de euro. Nu mai sunt bani? Eu zic că sunt.

(n.r. despre faptul că FCSB nu a avut soluţii pe bancă la meciul cu Sepsi) Nu erau soluţii pentru că eu nu mai iau jucători aşa. Dacă iau aşa cum s-a luat la altă echipă, care credea că a luat cine ştie ce vedete… nu dau nume, în niciun caz nu e vorba de Rapid. Dacă luăm doar aşa vedete, nu mai iau aşa. Aţi văzut azi că nu aveam bancă. La meciul următor o să vedeţi că avem bancă, Luis Phelipe, Baba Alhassan”, a declarat Gigi Becali la orangesport.ro.

Darius Olaru regretă plecarea lui Compagno: „Ne-ar fi ajutat într-un astfel de meci”! Care e motivul pentru care FCSB a suferit

Darius Olaru regretă plecarea lui Compagno. Căpitanul FCSB-ului a punctat că italianul i-ar fi putut ajuta pe „roş-albaştri”, mai ales într-un meci ca cel cu Sepsi.

Olaru a pus jocul mai slab făcut de FCSB în această seară pe seama răcelilor, cu care mai mulţi jucători s-au confruntat. Etapa trecută, Florinel Coman a apărut cu un fes la încălzire şi a jucat doar o repriză. Acum el a fost schimbat la pauză.

Rămânem doar cu punctele pentru că jocul nu a fost foarte bun.

Reclamă

Avem circumstanţele noastre, suntem destul de mulţi răciţi şi din cauza asta cred că nu am putut să ne facem jocul.

Ne-a fost teamă. Am avut şanse destul de bune să închidem meciul. Ne bucurăm că în final am reuşit să câştigăm.

(n.r.: despre lipsa de încredere, mai ales la Luis Phelipe) Nu asta a fost principala problemă în această seară.

Trebuia să obţinem cele 3 puncte şi le-am obţinut.

„Coman nu a mai putut, a fost răcit”

(n.r.: despre următorul meci, cu U Cluj) Un adversar foarte bun, ştim că ne va aştepta un meci dificil, trebuie să pregătim meciul şi să câştigăm.

(n.r: despre Coman) Nu a mai putut, a fost şi el răcit.

(n.r: despre Compagno) Cred că era un jucător şi un coleg foarte bun. Cred că putea să ne ajute. În astfel de meciuri era clar că ne-ar fi fost de folos. Era bătăios, ţinea de minge. Îi ţinem şi lui o medalie de campion.

(n.r: despre Miculescu) Avem nevoie de el, îi ţinem pumnii”, a declarat Darius Olaru pentru digisport.ro după FCSB – Sepsi 1-0.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris Vezi toate știrile
Citește și