Închide meniul

Gigi Becali, fascinat de un jucător de la FCSB: „Dacă cineva crede că am luat ţeapă, se înşală”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2022, 13:50

Gigi Becali, fascinat de un jucător de la FCSB: „Dacă cineva crede că am luat ţeapă, se înşală

Gigi Becali poate pregăti transferul iernii, după ce Arnold Garita a marcat în UTA - FC Argeş

Gigi Becali, la palat / Hepta

Gigi Becali este impresionat de un jucător de la FCSB, după egalul din Cupa României, cu UTA. Eduard Radaslavescu a intrat în atenţia patronului roş-albaştrilor, care este convins că nu a dat greş cu transferul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu a fost titular în ultima partidă a celor de la FCSB. Mijlocaşul adus în această vară de la Farul, a evoluat timp de 60 de minute în confruntarea din Cupa României, fiind înlocuit de Răzvan Oaidă.

Gigi Becali, fascinat de un jucător de la FCSB

Gigi Becali l-a comparat pe Eduard Radaslavescu cu Alexandru Musi, jucător care a fost crescut la academia celor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a ajuns la concluzia că mijlocaşul adus de la Farul în această vară are calităţi superioare, şi este convins că nu a dat greş transferându-l din curtea lui Gică Hagi.

„Mie îmi place, mișcările lui. Cu el dacă crede cineva că am luat țeapă, se înșală. Îl văd în mișcări că va fi fotbalist, nu a jucat mult, dar se vede dorința lui și voința de a marca, se vede că are viziune, viteză, agresivitate, față de Musi, care e prea lent. Între Musi și Radaslavescu îl aleg pe Radaslavescu, deși ar trebui să îl aleg pe Musi că e de la noi”, a declarat Gigi Becali, la PRO Arena.

Totodată, Becali este convins că Eduard Radaslavescu va face senzaţie la vârsta de 20, şi îl anunţă titular cert în echipa FCSB-ului.

Reclamă

„E adevărat, sunt unii care sar la 22-23-24, dar uite, Radaslavescu, o să vezi cine o să fie el la 20 de ani. Încep echipa cu Radaslavescu, primul pe listă la 20 de ani, o să fie numărul 1 la FCSB jucător. Îl văd activ, agresiv, aleargă mult, se zbate, nu îi iese, dar îl văd la minge. La fotbal dacă nu ai bărbăție să îți fie frică de minge, ești mort. Ăsta o iubește, unde e mingea, acolo e el, dacă nu ai bărbăție să primești mingea, degeaba ai tu talente”, a mai completat Gigi Becali, conform aceleiaşi surse.

Eduard Radaslavescu, făcut praf de Basarab Panduru după UTA Arad – FCSB 2-2

Eduard Radaslavescu a fost făcut praf de Basarab Panduru după UTA Arad – FCSB 2-2. Fostul internaţional este de părere că tânărul fotbalist nu mai respectă nicio regulă, aşa cum făcea la Farul Constanţa, clubul lui Gică Hagi.

„Cred că cea mai mare realizare la Farul e că sunt reguli. La Farul sunt reguli, ştii când vii acolo, ce trebuie să mănănci, ce trebuie să facem, cum trebuie să facem.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – Şi la alte echipe nu sunt reguli?) Nu! Nu ascultă! Nu ascultă jucătorul. De ce când pleacă în altă parte jucătorul e altul? De ce Radaslavescu la el (n.r. – la Gică Hagi) face ceva şi aici (n.r. – la FCSB) vine şi face altceva?

L-ai văzut pe Radaslavescu cu jambierele lăsate jos la Farul vreodată? Acolo ştia că sunt reguli, acolo nu mişcai. Şi jambierele, ba da, că ai plecat dintr-un sistem cu reguli şi nu mai urmezi regulile. Cât respecţi regulile, te antrenezi bine, e normal să joci şi slab. E simplu. Tu nu accepţi că jucătorul joacă slab atunci când nu se antrenează bine, când nu face ce trebuie.

La Farul sunt reguli clare, le respecţi, iar când ai plecat laşi jambierele jos, te dai mai mare decât eşti. Nu că nu joacă (n.r. – la FCSB), dar parcă vezi că s-a eliberat de ceva. Parcă ai impresia că l-a ţinut cineva. Asta era dorinţa lui de fapt <<Să fiu cum vreau, eu aşa sunt, aşa vreau să fac>>”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, facsinat de un jucător de la FCSB
  • Cine l-a impresionat pe patronul roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și