Închide meniul

Gigi Becali, gata de marea lovitură a verii! Patronul FCSB a ofertat oficial un fundaş de la AC Milan

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2022, 17:18

Gigi Becali, gata de marea lovitură a verii! Patronul FCSB a ofertat oficial un fundaş de la AC Milan

Gigi Becali, în timpul unui interviu

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

  • Gigi Becali, gata de marea lovitură a verii
  • Patronul FCSB a ofertat un fundaş de la AC Milan

Gigi Becali este gata de marea lovitură a verii. Patronul FCSB a ofertat oficial un fundaş de la AC Milan. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să dea marea lovitură a verii, cu un fundaș de la AC Milan. Este vorba despre Nikolaos Michelis, jucător de 21 de ani legitimat la campioana Italiei. În sezonul recent încheiat, tânărul grec a fost împrumutat la Willem II, în Olanda.

Gigi Becali, gata de marea lovitură a verii: a ofertat oficial un fundaş de la AC Milan

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a trimis oferta oficială pentru tânărul jucător. Acum, Gigi Becali aşteaptă răspunsul fundaşului grec.

Reclamă

„Dacă va mai fi vreo discuţie să mai aducem pe cineva… Avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam răspuns. Acum, dacă răspunsul va fi pozitiv… Un grec, da, un fundaş grec”, a dezvăluit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Cine este Nikolaos Michelis

Gigi Becali a anunțat în cursul zilei de marți că se află pe urmele a doi fundași din străinătate: un grec și un georgian.

Reclamă

„Mai am un grec și un georgian. E în echipa națională a Georgiei, 1,96 metri. Și am și un grec, de 1,92. E posibil să mai aducem. Aici am fost deficitari. Greu să câștigi campionatul dacă n-ai fundași centrali.”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

În cazul jucătorului grec este vorba despre Nikolaos Michelis, potrivit digisport.ro. Fundașul de 21 de ani a fost cumpărat de AC Milan în vara anului 2019, de la Asteras Tripolis, în schimbul sumei de 400.000 de euro. Michelis a evoluat numai pentru formația U19 a „rossonerilor”, iar în ultimul sezon a fost împrumutat în Olanda, la Willem II.

În mod normal, grecul va reveni la clubul-mamă în această vară. Totuși, Gigi Becali le-ar putea da planurile peste cap italienilor.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Nikolaos Michelis este cotat la 300.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. De-a lungul carierei, tânărul fundaș a bifat selecții la selecționatele U18, U19 și U21 ale Greciei.

Solomon Kvirkvelia, uriașul fundaș de națională dorit de Gigi Becali la FCSB

Celălalt fundaș urmărit de patronul vicecampioanei este Solomon Kvirkvelia. Acesta este singurul fundaș central din naționala Georgiei care îndeplinește trăsăturile prezentate de Becali:

„E în echipa națională a Georgiei, are 1,96 metri”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

În prezent, Solomon Kvirkvelia evoluează la FC Gagra, penultima clasată din campionatul Georgiei. Cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com, fundașul de picior drept a adunat 45 de apariții pentru naționala țării sale, începând din 2014.

În cea mai mare parte a carierei a evoluat în Rusia, la Rubin Kazan, Neftekhimik, Lokomotiv Moscova și Rotor Volgograd. După experiența din Rusia, uriașul apărător de 1,96 metri a ajuns în Ucraina, la Metalist Harkov.

Jucătorul monitorizat de Gigi Becali a revenit în țara natală în primăvara acestui an, după 12 ani petrecuți în străinătate, fiind forțat de războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. Fundașul georgian a semnat cu FC Gagra, pentru care a adunat 12 apariții în actualul sezon. 4 trofee a cucerit Solomon Kvirkvelia în carieră: un titlu în Rusia (2017) și 3 Cupe ale Rusiei (2012, 2017, 2019). El a fost desemnat de două ori cel mai jucător din Georgia, în 2014 și 2017.

FCSB avea mare nevoie de întăriri în linia defensivă, după plecările lui Paulo Vinicius și Andrei Miron. În plus, formația patronată de Gigi Becali l-a pierdut și pe Iulian Cristea, accidentat grav la națională.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”