Închide meniul

Gigi Becali vrea să dea marea lovitură a verii, cu un fundaș de la AC Milan! Transferul răsunător pregătit de patronul FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iunie 2022, 16:03

Gigi Becali vrea să dea marea lovitură a verii, cu un fundaș de la AC Milan! Transferul răsunător pregătit de patronul FCSB

Nikolaos Michelis, dorit de Gigi Becali la FCSB

Nikolaos Michelis, în timpul unui meci disputat de AC Milan U19 / Profimedia

  • Gigi Becali vrea să dea marea lovitură a verii, cu un fundaș de la AC Milan
  • Transferul răsunător pregătit de patronul FCSB

Gigi Becali vrea să dea marea lovitură a verii, cu un fundaș de la AC Milan. Este vorba despre Nikolaos Michelis, jucător de 21 de ani legitimat la campioana Italiei. În sezonul recent încheiat, tânărul grec a fost împrumutat la Willem II, în Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat în cursul zilei de marți că se află pe urmele a doi fundași din străinătate: un grec și un georgian. Între timp s-au aflat numele ambilor fotbaliști monitorizați de latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali vrea să dea marea lovitură a verii, cu Nikolaos Michelis, fundașul de la AC Milan

„Mai am un grec și un georgian. E în echipa națională a Georgiei, 1,96 metri. Și am și un grec, de 1,92. E posibil să mai aducem. Aici am fost deficitari. Greu să câștigi campionatul dacă n-ai fundași centrali.”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

Prima oară a fost dezvăluit numele uriașului fundaș georgian:  Solomon Kvirkvelia, aflat sub contract cu FC Gagra, formație din țara sa natală. N-a durat mult până când s-a aflat și numele jucătorului grec. Potrivit digisport.ro, este vorba despre Nikolaos Michelis.

Fundașul de 21 de ani a fost cumpărat de AC Milan în vara anului 2019, de la Asteras Tripolis, în schimbul sumei de 400.000 de euro. Michelis a evoluat numai pentru formația U19 a „rossonerilor”, iar în ultimul sezon a fost împrumutat în Olanda, la Willem II. În mod normal, grecul va reveni la clubul-mamă în această vară. Totuși, Gigi Becali le-ar putea da planurile peste cap italienilor.

Reclamă

În prezent, Nikolaos Michelis este cotat la 300.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. De-a lungul carierei, tânărul fundaș a bifat selecții la selecționatele U18, U19 și U21 ale Greciei.

Cine este Solomon Kvirkvelia, uriașul fundaș de națională dorit de Gigi Becali la FCSB

Celălalt fundaș urmărit de patronul vicecampioanei este Solomon Kvirkvelia. Acesta este singurul fundaș central din naționala Georgiei care îndeplinește trăsăturile prezentate de Becali:

„E în echipa națională a Georgiei, are 1,96 metri”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Solomon Kvirkvelia evoluează la FC Gagra, penultima clasată din campionatul Georgiei. Cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com, fundașul de picior drept a adunat 45 de apariții pentru naționala țării sale, începând din 2014.

În cea mai mare parte a carierei a evoluat în Rusia, la Rubin Kazan, Neftekhimik, Lokomotiv Moscova și Rotor Volgograd. După experiența din Rusia, uriașul apărător de 1,96 metri a ajuns în Ucraina, la Metalist Harkov.

Jucătorul monitorizat de Gigi Becali a revenit în țara natală în primăvara acestui an, după 12 ani petrecuți în străinătate, fiind forțat de războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. Fundașul georgian a semnat cu FC Gagra, pentru care a adunat 12 apariții în actualul sezon.

4 trofee a cucerit Solomon Kvirkvelia în carieră: un titlu în Rusia (2017) și 3 Cupe ale Rusiei (2012, 2017, 2019). El a fost desemnat de două ori cel mai jucător din Georgia, în 2014 și 2017.

FCSB avea mare nevoie de întăriri în linia defensivă, după plecările lui Paulo Vinicius și Andrei Miron. În plus, formația patronată de Gigi Becali l-a pierdut și pe Iulian Cristea, accidentat grav la națională.

Vicecampioana a rezolvat deja transferul lui Rachid Bouenna. Între timp, negocierile lui Joyskim Dawa s-au complicat. Becali a precizat că fundașul lui FC Botoșani cere un salariu mai mare de 12.000 de euro, cât este dispus să achite latifundiarul din Pipera.

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League

Rachid Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată. Fundaşul francez cotat la 500.000 de euro a ajuns liber de contract la vicecampioana României.

Reclamă

Acesta a câştigat titlul cu ardelenii şi vrea să repete performanţa şi cu noua sa echipă:

„A fost foarte bine, sunt fericit. Sper că va fi un sezon mare pentru noi în campionat şi în Europa. Speram să fiu ofertat de FCSB. A fost un sezon greu la CFR. Toată lumea ştie cum a fost acolo pentru mine. Este un club mare cu istorie. Presiunea este importantă pentru mine.

Suporterii sunt tot timpul în spatele echipei. Bucureştiul este un oraş foarte bun. Am vrut să stau aici. Mă simt foarte bine aici, am jucat pentru trei echipe. Mai am puţin şi fac toată România. Am jucat la Braşov, Cluj şi acum aici. Îmi place limba, îmi plac oamenii, dar şi fotbalul.

Trebuie să fim pregătiţi în Europa. Nu vreau să zic că a fost o greşeală să nu vin anul trecut… Am luat titlul, dar a fost greu. Clubul a fost interesat de mine. Am uitat ce a fost în trecut. Sper că anul va fi bun pentru toată lumea!”, a declarat Rachid Bouhenna, în cadrul unui interviu pentru FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”